MENÜ

Manchester City, Lionel Messi için çıldırdı!

Fransız basını, Neymar’ın PSG’ye transfer olmasının ardından Lionel Messi’nin de Manchester City’e gideceğini iddia etti. İngiliz devinin, Arjantinli süperstarın 300 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödeyeceği öne sürüldü.

Manchester City, Lionel Messi için çıldırdı!

222 milyon Euro’luk (920 milyon TL) bonservis bedeli ile futbol tarihinin en pahalı futbolcusu unvanını kazanan Neymar’dan sonra, ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Geçen sezonu kupasız tamamlayan Manchester City’nin, Barcelona’nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi için 300 milyon Euro’luk (1 milyar 244 milyon TL) serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. İngiliz devinin teknik direktörü Pep Guardiola, 29 yaşındaki yıldızı ısrarla kadrosunda görmek isterken, tecrübeli futbolcuyu ikna etmenin planlarını yapıyor.

En pahalı o olacak

Messi’nin daha önce birlikte çalıştığı Katalan teknik adam ile yeniden bir araya gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Neymar’ın 222 milyon euroluk bonservisini geçerek, tarihin en pahalı oyuncu unvanını almaya da gönüllü olduğu kaydedildi. Öte yandan Messi’nin, Barça ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmasına karşın henüz resmi imzaların atılmamış olması da, ayrılık iddialarını güçlendiriyor.

‘Barça’dan ayrılmayı hayal edemiyorum'

’Barça’nın kaptanı Andreas İniesta, kulübü ile henüz sözleşme imzalamadığını hatırlatarak, Katalan ekibinden ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. İspanyol yıldız, “Barcelona’dan ayrılmayı hayal
bile edemiyorum. Bazen kendime gelecekte ne yapacağımı soruyorum ancak bu soruya cevap veremiyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ