MENÜ

Kral fırtınası!

Trabzonspor’a muhteşem bir geri dönüş yapan Burak Yılmaz, önceki akşam Fenerbahçe’yi de boş geçmeyerek süper Lig’de 110 dakikada 3 gole ulaştı. Yıldız ismin etkili görüntüsü hem Ersun Yanal’ı hem de Bordo-Mavili camiayı mest etti

Kral fırtınası!

Sezon başında Beijing Guoan’dan Trabzonspor´a transfer olan Burak Yılmaz, ligde geride kalan 2 haftada 3 gol atarak iyi bir başlangıç yaptı. konyaspor ile oynanan ilk hafta mücadelesinde 2 gol kaydeden 32 yaşındaki forvet, önceki gün de Fenerbahçe karşısında 1 gol attı. ayrıca son 2 maçında 4 gol kaydeden Bordo- Mavililer’de, bu gollerin 3´ünü Burak Yılmaz atarak takımına katkı sağladı. Deneyimli golcü aynı zamanda Trabzonspor forması ile Fenerbahçe´ye karşı oynadığı son 2 karşılaşmada da gol atma başarısı gösterdi. Fırtına’daki bir önceki döneminde 6 Mayıs 2012´de süper Final Şampiyonluk Grubu´nda Trabzon´da Fenerbahçe ile oynanan ve 3-1 sonuçlanan mücadelede takımının tek golünü kaydeden Burak, önceki akşam oynanan karşılaşmada da yine Fenerbahçe karşısında gol buldu.

Bugün MR’ı çekilecek

Fenerbahçe karşılaşmasında 5. dakikada attığı golle Bordo-Mavili kariyerindeki 61. golüne imza atan Burak Yılmaz, sakatlığı sebebiyle 20. dakikada saha kenarına alınmıştı. Yıldız ismin son durumuyla ilgili olarak kulüpten yapılan alınan bilgiye göre kral lakaplı futbolcunun, adalesinde zorlama ve ödem tespit edildi. Burak’ın son durumunun bugün çekilecek MR’ın ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ