MENÜ

Fatura Yanal'a kesildi

Trabzon basını, 2-2’lik Fenerbahçe beraberliğinin sorumlusu olarak teknik direktör Ersun Yanal’ı gösterdi. son nokta gazetetesi, “Yanal böyle istedi” başlığınI kullanırken tüm gazeteler, Bordo-Mavililer’in galibiyeti kaçırdığı konusunda birleşti.

Fatura Yanal'a kesildi

Süper Lig´in 2’nci haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor’da, 20 sezondur deplasmanda mağlup edemediği rakibi karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsü yaşandı. en son 2010-11 sezonunun 2’nci haftasında Trabzon´daki mücadelede Fenerbahçe´yi 3-2’lik skorla mağlup eden Bordo-Mavililer, rakibiyle oynadığı sonraki 16 maçtan da galibiyetle ayrılamadı. Fenerbahçe ile berabere biten karşılaşma sonrasında yerel basında bazı gazeteler teknik direktör Ersun Yanal’ı eleştirdi, bazı gazeteler ise “Fenerbahçe´yi elimizden kaçırdık” yorumunu yaptı.

Bu korku Fener’e yeter

Son nokta Gazetesi, “Yanal böyle istedi”, “Trabzonspor, Fener´e karşı çok rahat kazanabileceği maçtan Yanal´ın yanlış tercihleri yüzünden 1 puanla ayrıldı” ifadelerine yer verdi. Güne bakış Gazetesi, “zafer ‘Yanal’ oldu!”, “Trabzon, Fenerbahçe’yi Yanal’ın ciddi hatalarıyla elinden kaçırdı” yorumunda bulundu. karadeniz Gazetesi, “Talihimiz yok, bahtımız kara”, “Fenerbahçe yine elimizden kaçtı. Galibiyet özlemini dindirmek başka bahara kaldı” başlıklarını kullandı. Taka Gazetesi ise “Bu korku Fener’e yeter”, “Trabzonspor, Burak Yılmaz ve olcay Şahan´ın golleriyle 20 yıllık hasreti bitirmeye çok yaklaştı ama yine olmadı” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ