MENÜ

Emre Mor'u ikna et, işi bitir!

Dortmund’un, İnter’le anlaşamayınca geri dönen genç yıldızı takımda tutmaya niyeti yok. Alman ekibinin kiralık olarak göndermeyi planladığı Emre Mor’a gideceği takımı seçme hakkı tanıdığı öğrenildi.

Emre Mor'u ikna et, işi bitir!

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Emre Mor konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Dortmund, milli yıldızı 2 yıllığına kiralamak isteyen İnter ile toplam 4 milyon Euro (16.6 milyon TL) ve 10 milyon Euro (41.5 milyon TL) satın alma bedeliyle anlaşma sağlamıştı. Emre bu takım için sağlık kontrollerinden bile geçmiş ancak son anda transfer yatmıştı. Genç oyuncu bunun üzerine Dortmund’a döndü, idmanlara başladı.

Dortmund’da kalmayacak

Emre’nin, Dembele’nin Barcelona’ya gitmesi halinde takımda kalabileceği öne sürülmüştü. Ancak Alman ekibinin teknik patronu Bosz, “Emre’nin durumunun Dembele ya da başka biriyle alakası yok. O çok yetenekli ve potansiyeli yüksek olan bir oyuncu. Ancak tüm iyi oyuncular oynayacak diye bir şey yok” ifadelerini kullandı. Emre Mor’un ayrılmak istediğini açıkladı. Dortmund’un genç futbolcuyu satmak yerine kiralamayı düşündüğü belirtildi. Alman ekibi, aynı ekonomik şartlarda teklifler gelmesi halinde 20 yaşındaki oyuncuya gideceği takımı seçme hakkını tanıyacak.

Celta da talip oldu

Fenerbahçe’nin yanı sıra Everton ve Zenit’in de kadrosuna katmak istediği Emre için son olarak İspayol ekibi Celta Vigo’nun da harekete geçtiği belirtildi. Fenerbahçe şimdi genç yıldızı ikna ederek transferde avantajlı konuma gelmek için menaceri Muzzy Özcan’la masaya oturmaya hazırlanıyor. Sarı- Lacivertliler, Dortmund’a ise 2 milyon Euro (8.3 milyon TL) kiralama bedeli ve 8 milyon Euro (33.2 milyon TL) satın alma opsiyonundan oluşan bir teklifte bulunmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ