MENÜ

Devler umutlu dönüyor

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımımız, Tel Aviv’deki turnuvada Slovenya’dan sonra İsrail’i de yendi, moral depoladı

Devler umutlu dönüyor

Türkiye’de düzenlenecek olan 2017 Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımımız, oynadığı son üç özel maçı da kazanmayı başardı. Cagliari’de evsahibi İtalya ve Finlandiya’ya mağlup olduktan sonra Prag’a geçen 12 Dev Adam, burada Çekya’yı Bobby Dixon’un son saniye üçlüğü ile 67-66 yenen Milliler, ardından Tel Aviv Turnuvası’na katılmak üzere İsrail’e gitti. Cumartesi günü Bobby Dixon’ın oynamadığı maçta Slovenya’yı 86-84’le geçen 12 Dev Adam, önceki gün de evsahibi İsrail’i 84-83 mağlup etti.

‘Kazanma alışkanlığı edinmek’

Son yıllara oranla genç ve tecrübesiz bir kadro ile mücadele eden A Milli Basketbol Takımımız, başa baş geçen 3 maçı da kazanıp, moral ve özgüven depoladı. Özellikle genç oyuncular Furkan ve Cedi’nin performansları umut verirken, şampiyonaya bir hafta kala takımın form tutmaya başladığı gözlendi. Coach Ufuk Sarıca da bu galibiyetlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Kazanma alışkanlığı edinmek adına bu sonuçları önemli buluyorum. Eksiklerimiz tabii ki var. Şampiyona başlayana kadar tam olarak hazır hale gelmeye çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ