MENÜ

Ümraniyespor-Boluspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de Ümraniyespor ile Boluspor karşı karşıya gelecek. Peki, Ümraniyespor-Boluspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Ümraniyespor-Boluspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de sezona deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek fırtına gibi giren Ümraniyespor sahasında, sezonu Giresunspor karşısında aldığı 1 puanla açan Boluspor'u konuk edecek. Ümraniyespor kendi sahasındaki ilk maçını kazanmak isterken, Boluspor ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 21 Temmuz'da saat 19.45'de başlayacak karşılaşmayı Hakan Ceylan, Utku Tunavelioğlu, Kemal Elmas üçlüsü yönetecek. Ümraniyespor karşılaşmasında 4 maç cezalı olan takımın kaptanı tecrübeli oyuncu Andre Dos Santos forma giyemeyecek.

Ümraniyespor-Boluspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Yarın akşam saat 19.45'te başlayacak karşılaşma beIN MAX 1 (81.kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Boluspor'un maç kadrosu: Gökhan Değirmenci, Ertuğrul Taşkıran, Mamadou Diarra, Renato Arapi, Alim Öztürk, Umut Meraş, Caner Cavlun, Göksu Alhas, Özgür İleri, Yusuf Emre Gültekin, İshak Çakmak, Burak Asan, İrfan Başaran, Guido Koçer, Chukwuma Akabueze, Cherif Salif Sane, Melih Okutan, Rydell Poepon, Furkan Demir

Çapa: 3 puan istiyoruz

Lige evinde oynadığı Giresunspor maçında yendiği son dakika golü ile 1 puanla başlayan Boluspor'da teknik direktör Fuat Çapa açıklamalarda bulundu. 'Giresunspor karşısında talihsiz bir son dakika golüyle 3 puanı kaçırdık ama futbolda böyle şeyler olabiliyor, şu an tek hedefimiz Ümraniyespor maçını kazanmak, deplasmanda galip gelerek ilk 3 puanımızı almak istiyoruz.' dedi.

İki takım arasındaki 4.karşılaşma

21 Ağustos Atatürk Olimpiyat Stadyumunda Ümraniyespor ile Boluspor 4.kez karşılaşacak. Boluspor ve Ümraniyespor TFF 1.Lig'de daha önce 2 kez karşı karşıya gelirken, Türkiye Kupası'nda ise 1 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan takımımız 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile sahadan ayrıldı. Karşılaşmaların tamamında 10 gol atılırken, bu gollerin 7'si Boluspor, 3'ü Ümraniyespor'dan geldi.Geçtiğimiz sezon iki takım arasında Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan son karşılaşma ise takımımızın 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ