MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

1.AYAK: İlk kez koşacak tayların ayaklarının düz basmasını dilerken sıralamam: MAYDOHAN, DARK FIGHTER, AREZZO ve NAKIT.
2.AYAK: Düzenli idmanlarını sürdürürken yeniden kazanacak nefese ulaşan CANKURTBEŞY favori safkanımdır. SAHİPBEY dilinden iyi anlayan pilotuyla bu safkanın en yakın rakibidir. AKARÇAY Ankara’dan fit durumda gelecek olup tecrübesiyle de söz sahibidir. Buranın sürprizini ise istikrarlı safkan RODOSTO’dan bekleyebiliriz.
3.AYAK: İkinciliklerinin sonrasında fit duruma gelen AK DIAMOND grubun en hazır ismi olup bu avantajıyla kazanmasını bekliyorum, tek öneririm.
4.AYAK: Zor bir koşu olacağı muhakkak. Benim riskli ayaktaki sıralamam ise şu şekilde oluştu: İPSİZKIZ, MŞ SWEET LADY, YİĞİTALP, HERRING, WEST LIFE ve BELEKI.
5.AYAK: Sevdiği uzun çime yeniden çıkan KINALI KUZU için rakipler uygun olup sonlardaki etkili sprintiyle vurabilir. Bekleneni veremezse ELANİLİM, GÖZYAŞI GECESİ, AMANKAYA veya PATRONİÇE devreye girebilir.
6.AYAK: Düzelen VICTORY FLIGHT ve en hazır isim olmasıyla NAMTAR başa olsun. Diğer rakipleri ise bütçeler müsaitse GAÜLAN BİNDA, ASLAN KOÇUM ve BRAVE FEET eklenebilir. Bol şanslar.


6-2-1-7 // 5-4-2-7 // 5 // 3-4-5-7-6-8 // 8-3-4-1-6 // 3-2-1-5-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ