MENÜ

Igor Tudor: Bulutların üzerine çıkmayın

İgor Tudor, Osmanlı maçı sonrasında oyuncularını överken, şu uyarıyı yapmayı da ihmal etmedi: Henüz sadece iki maç kazandık. Çok daha zor rakiplerle oynayacağız. Ayaklarımız her zaman yere sağlam basmalı.

Igor Tudor: Bulutların üzerine çıkmayın

Galatasaray’da teknik direktör İgor Tudor, ilk iki lig maçında ortaya konan futbol ve alınan sonuçtan dolayı çok mutlu olurken, oyuncularını da, “Bulutların üzerine çıkma vakti değil” diyerek uyardı.

Soyunma odasında futbolcularını tebrik eden Tudor’un, “Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Herkes bizi konuşuyor ve şimdiden şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriyor. Bunları duymak elbette güzel ancak sadece iki maç kazandığımızı, çok daha zor rakiplerle karşılaşacağımızı unutmamız gerekiyor. Önümüzde çok uzun bir sezon var. Her maç final ve ayaklarımız her zaman yere sağlam basmalı. Bu tempolu futbolu da mümkün olduğunca maçın büyük bölümünde sergilemeliyiz” dediği öğrenildi.

‘İstediğimizi oynarız...’

Genç hoca maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise “Futbolcularım öğrenmeye açlar, daha iyi yerlere gelmek istiyorlar. Böyle bir oyuncu grubuna sahip olmak benim için çok önemli. Bu takımla istediğiniz futbolu oynayabilirsiniz. Kulübüme çok teşekkür ediyorum. Övülmek güzel ama benim hoca olarak düşündüğüm hep daha iyisini yapmak. Duran toplardan gol yemezsek çok mutlu olacağım” yorumunu yaptı.

En iyi serisi

Galatasaray’da geçen sezon çok eleştirilen ancak bu sezon takımın ortaya koyduğu futbol sonucunda Osmanlıspor maçı öncesi ilk kez tribünlere çağrılan teknik direktör İgor Tudor, Süper Lig’de 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Cim Bom kariyerinde kendisi adına en iyi istatistiğe imzasını atan Tudor’un takımı, geçen sezonun 4 haftasını 3’er puanla kapatırken, yeni sezonda ise önce Kayseri’yi, daha sonra Osmanlı’yı devirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ