MENÜ

Galatasaray'da kombine çılgınlığı

Sarı-Kırmızılılar’ın hem kurduğu kadro hem de ilk haftada ortaya koyduğu futbol, taraftarın ilgisini artırdı. Şu ana kadar satılan kombineler 33 bine ulaştı. Gelecek hafta Sivas’la oynanacak maçta tribünlerde 45 bin seyircinin olması bekleniyor.

Galatasaray'da kombine çılgınlığı

Galatasaray’ın bu sezon önemli oyuncuları kadrosuna katması ve şampiyonluktan başka bir düşüncesinin olmaması, taraftarın takıma olan desteğini daha da artırmasını sağladı. Fernando, Maicon, Gomis, Belhanda ve Mariano gibi önemli isimleri transfer eden Sarı-Kırmızılılar, kombinelere adeta hücum etti. Ligin ilk haftasında teknik direktör İgor Tudor’un öğrencileri, Kayserispor’u konuk etmişti.

Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadelede hem ortaya konan harika futbol hem de alınan farklı galibiyeti tribünden yaklaşık 32 bin kişi takip etmişti. Maça gelen seyircinin 22 bini, kombinesi olanlardı. Son 1 haftada sezonluk biletlerde büyük bir artışın yaşandığı ve rakamın dün itibariyle 33 bine ulaştığı öğrenildi.

Büyük güç katacak

Gelecek hafta sonu içeride oynanacak olan Sivasspor mücadelesine kadar bu sayının, 35 bini geçmesi bekleniyor. Sivas karşılaşması öncesi satışa sunulacak biletlerin de satılmasıyla birlikte beklenen taraftar sayısının 45 bin civarında olacağı tahmin ediliyor. Yaratılacak coşkulu atmosferin ise şampiyonluk yolunda takıma büyük güç katacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Osmanlıspor-Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken detay


Dursun Özbek: Kimse çıkamaz

Daha önce yaptığı değerlendirmede Başkan Dursun Özbek, seyircinin her zaman takımın yanında olması gerektiğine vurgu yaparak, “Taraftar bizim her şeyimiz. Bizim bu kadar uğraşmamızın tek amacı, taraftara daha iyi bir takım izlettirmek. Sahada 11 kişi oynuyor. O 11’i yönetecek kişi de Tudor’dur. Tudor’u ıslıklamak Galatasaray’a ne getirir? Biz bu sene şampiyonluğun en kuvvetli adayıyız. Herkes tribüne gelsin. İlk maçta 35 bin ortalama oynadık. 40-50 bin olursak, Ali Sami Yen’den kimse çıkamaz” ifadelerini kullanmıştı.

Her yol florya'ya çıkıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ