MENÜ

Ersun Yanal: Şeytanın bacağını kıralım

Fırtına’nın hocası Ersun Yanal, Kadıköy’deki 20 senelik galibiyet hasretini sonlandırmaları gerektiğini vurguladı. Fenerbahçe maçlarının kıran kırana geçtiğini belirten Yanal, “Deplasmanda kazanarak, taraftarımızı mutlu etmeli ve şeytanın bacağını kırmalıyız” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal: Şeytanın bacağını kıralım

Sezona Atiker Konyaspor galibiyeti ile iyi bir giriş yapan Bordo-Mavililer, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla tamamladı. Teknik direktör Ersun Yanal, oyuncuların neşeli tavrından oldukça memnun olurken, futbolcularına maç öncesinde son uyarılarda bulundu. Artık 20 senelik hasretin son bulması gerektiğini ifade eden Yanal, “Lige çok iyi bir başlangıç yaptık ancak bu durumu sürdürmeliyiz. Fenerbahçe maçları camiamız için çok önemli. Yarın akşam (bugün) kazanarak, taraftarımızı mutlu etmeli ve şeytanın bacağını kırmalıyız” dedi.

‘Rehavete kapılmayın’

Sarı-Lacivertliler’in aldıkları sonuçların kendilerini yanıltmaması gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Fenerbahçe son maçlarında olumsuz sonuçlar almış olabilir ancak onlar da bizim gibi sezonun ilk derbisini kazanmak isteyecektir. Biz sahaya çıkacağız ve kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Sakın rehavete kapılmayın ve taraftarlardan çekinmeyin” ifadelerini kullandı.

En büyük koz Burak Yılmaz

Atiker Konyaspor maçında attığı 2 golle takımına 3 puanı getiren Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında da Karadeniz ekibinin en büyük kozu olacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın hafta boyunca özel olarak çalıştırdığı 32 yaşındaki golcü, aynı zamanda Bordo- Mavili forma ile 61. golünü atmak için sahaya çıkacak. Milli forvet, takım arkadaşlarına da en az 1 gol sözü verirken, ekstra bir motivasyonla mücadelede görev yapacak.

Kucka: Türkiye’deki derbileri biliyorum

Bordo-Mavililer’in, İtalyan devi Milan’dan kadrosuna kattığı Juraj Kucka, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçının önemini bildiklerini söyleyen Slovak yıldız, “Türkiye’deki ilk derbi maçıma çıkacağım. Buradaki derbilerin çok sert ve heyecanlı geçtiğini biliyorum. Bende bu karşılaşmanın bir parçası olacağım için çok mutluyum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Trabzon’da herkes hazır

Ersun Yanal’ın “Herkese şans gelebilir. Fenerbahçe maçı için hepiniz hazır olun” mesajının ardından tüm futbolcular büyük bir özveriyle çalıştı. Bugünkü mücadelede yedek oturması beklenen Hugo Rodellega ve Dame N’Doye idmanlardaki performansı ile Yanal’ın gözüne girdi. 55 yaşındaki teknik adamın, gole ihtiyaç duyması halinde bu iki futbolcuyu da sahaya sürmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ