MENÜ

Aykut Kocaman konuştu!

Vardar maçı sonrası konuşan Aykut Kocaman, “Dört gol yedik son iki maçımızda. Bunların tamamı bireysel hatalardan. Bir takımın kaç defa bu kadar arka arkaya bireysel hata yapma şansı olur? Oyun olarak, doğru oyun olarak, oynanmak istenen oyun olarak kötü olduğumuzu söyleyemem” dedi.

Aykut Kocaman konuştu!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçının ardından konuştu. Deneyimli hocaya ilk olarak takımın neden bu kadar kötü başladığını sorduk. Kocaman, kötü başlangıcın sadece skorlarla alakalı olduğunu ifade edip, “Oyundan ve çabadan memnunum” dedi. Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı şöyle devam etti:

“Niye bu kadar kötü başlandı dendiği andan itibaren başka bir tarafa gidiyorum. Dört gol yedik son iki maçımızda. Bunların tamamı bireysel hatalardan. Yıllardır izliyorsunuz. Bir takımın kaç defa bu kadar arka arkaya bireysel hata yapma şansı olur? Oyun olarak, doğru oyun olarak, oynanmak istenen oyun olarak kötü olduğumuzu söyleyemem. Ama skorlar açısından bakıldığı zaman 2-2 beraberlik. Kaybedilmiş iki puan. Mağlubiyet olabilir. Futbolda herşey var. Ama 2-0 beklemediğimiz bir skordu...”

Aykut Kocaman faturayı onlara kesti!


(ÖZET) Fenerbahçe-Trabzonspor maç sonucu: 2-2

Kocaman ayrıca, “Trabzonspor karşısına kazanmak için çıkacağız. Kazanacak gücümüz de var. Doğru oyun oynuyoruz. Özellikle böyle bir galibiyet, alabilirsek yavaş yavaş yukarıya çıkarız” ifadesini de kullandı.

Reaksiyon var

Deneyimli teknik adam, “Bazı oyuncuları kazanmaya çalışıyorsunuz. Peki gerekli reaksiyonu görüyor musunuz?” sorusuna ise “Hata başka bir şey. Reaksiyon görmediğimizi söylersem yanlış olur. Sahadaki çaba yüksek” yanıtını verirken oyuncuların niyetinden ve mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Vardar maçındaki şok mağlubiyet sonrası yaptığımız sohbette Kocaman’ın rahat ve özgüvenli tavrı dikkat çekti. Daha önce Young Boys ve PAOK karşısında alınan şok mağlubiyetler sonrası yaşanan panik havası bu sefer kesinlikle yoktu. Bu da teknik heyetin kötü sonuçlara rağmen oynanan futbola güvendiğini ortaya koyuyor.

Kaynak: Skorer

Gustavo Gomez'de menajer oyunu

Haberin Devamı
YORUM YAZ