MENÜ

Aykut Kocaman: Artık kazanmanın zamanı geldi

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor derbisi öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Son dönemde alınan sonuçların aksine Bordo-Mavililer ile oynanacak maçın farklı geçeceğini dile getiren Kocaman, “Artık kazanmanın zamanı geldi” dedi.

Aykut Kocaman: Artık kazanmanın zamanı geldi

Süper Lig’in ilk haftasında seyircisiz oynanan karşılaşmada Göztepe ile 2-2 berabere kalan ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında Vardar’a sürpriz bir şekilde 2-0 mağlup olan Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Aykut Kocaman futbolcularını kamçıladı ve “Artık kazanma zamanı geldi” dedi.

Karadeniz temsilcisi ile oynanacak maç öncesindeki son idmanda futbolcuları ile kısa bir konuşma gerçekleştiren tecrübeli teknik adam, “İki maçı da kendi hatalarımız nedeniyle kazanamadık. Ancak Trabzonspor maçı çok farklı olacak. Yenilerin katacağı güç ve sinerji ile birlikte moralli olarak sahaya çıkacağız. Taraftarımızın vereceği destek ise bize artı bir enerji verecek” ifadelerini kullandı.

‘Emin adımlarla yürüyeceğiz’

Öte yandan Trabzonspor maçı ile birlikte büyük bir çıkış yakalayacaklarına işaret eden 52 yaşındaki çalıştırıcı, “Çok kaliteli bir ekibiz. Son dönemde aldığımız sonuçlara bakmayın. Kötü futbol oynamıyoruz ancak saha içinde çok şanssızdık. Bu maçla beraber çıkışa geçeceğimize ve emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum” açıklamasını yaptı.

Kadıköy’de kötü istatistik

Kanarya, seyircisi önünde oynadığı son 3 resmi maçtan da sahadan 3 puanla ayrılamadı. Geride bıraktığımız sezon ligde Kadıköy’deki son iki maçta Antalyaspor’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, Trabzonspor ile de 1-1 berabere kalmıştı. Sarı-Lacivertliler, bu sezon ise Ülker Stadyumu’nda oynanan Sturm Graz karşılaşmasından da sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmış ve Avusturya temsilcisi ile yenişememişti. Fenerbahçe, seyircisi önündeki son galibiyetini 30 Nisan’da Çaykur Rizespor karşısında 2-1’lik skorla almıştı.


Futbol takımlarının 3 boyutlu logoları


Roberto Soldado forma istedi

Fenerbahçe’nin, büyük umutlarla transfer ettiği Roberto Soldado, 90 dakika oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Aykut Kocaman’dan forma isteyen 32 yaşındaki golcü, “Vardar maçında aldığım yarım saatlik süre beni motive etti. Trabzonspor’un çok iyi bir takım olduğunu biliyorum ancak biz de çok güçlüyüz. Derbiyi kazanarak, taraftarlarımızla bütünleşmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

‘Sıkıntılı süreci geride bırakacağız’

Sarı-Lacivertliler’in kaptanı Volkan Demirel maç öncesinde iddialı konuştu. Sıkıntılı süreci Trabzonspor karşılaşmasıyla aşacaklarını dile getiren 35 yaşındaki eldiven, “Bu durumu atlatacağımızdan eminim. Yeni transferlerin de zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Eldeki yıldızlarla beraber bu kötü günleri aşmamız çok yakın” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım tribünde olmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu’ndan ceza alan ve ligdeki karşılaşmaları tribünden izleyemeyen Kanarya’nın Başkanı Aziz Yıldırım’ın cezası Aralık ayında sona eriyor. Yıldırım, bu nedenden dolayı Bordo- Mavililer ile oynanacak kritik mücadeleyi Ülker Stadyumu’nda izleyemeyecek.

Fenerbahçeli Oğuz Kaan için 3 İngiliz devi yarışıyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ