MENÜ

Yetiş Mehmet Ekici, yetiş Giuliano!

İki sezondur taraftarı bezdiren, Göztepe maçıyla da devam eden orta saha sıkıntısı dün Vardar karşısında da sürdü. Sarı- Lacivertliler, yine üretkenlikten uzaktı. Artık herkes Trabzon maçına yetişecek olan Ekici ve Giuliano’yu bekliyor.

Yetiş Mehmet Ekici, yetiş Giuliano!

Son iki sezondur ciddi şekilde orta sahada sıkıntı yaşayan, özellikle kapanan rakipleri çözme konusunda son derece başarısız olan Fenerbahçe’de Aykut Kocaman yönetimindeki yeni sezon da benzer bir kabusla başladı.

Sarı- Lacivertliler, ligin ilk maçında gittiği Göztepe deplasmanında orta alanda fark yaratamadığı için hem etkili bir oyun ortaya koyamamış hem de sezona kayıpla başlamıştı. Aynı sıkıntı dün Vardar deplasmanında da ortaya çıktı. Üsküp’te; Souza, Ozan, Alper orta sahasıyla oynayan Kanarya yine rakibin kilidini açmayı başaramadı. Kendisinden kadro kalitesi olarak katbekat düşük Makedon temsilcisi karşısında pozisyon üretmekte büyük güçlük yaşayan Fenerbahçe’de gözler hazırlık sürecinde sakatlık geçiren Mehmet Ekici ile 10 numara pozisyonu için transfer edilen Giuliano’ya çevrildi.

Mehmet Demirkol'dan transfer yorumu: Artık çok geç!

İkisi de hazır!

Tedavisi tamamlanan Ekici, Vardar karşısında riske edilmezken Trabzonspor’la oynanacak lig maçında hazır durumda olacak ve Aykut Kocaman’ın şans vermesi halinde forma giyebilecek. Giuliano ise UEFA listesine yazılmadığı için Makedonya’ya götürülmemişti. İstanbul’da kalan Brezilyalı, Samandıra’da kendisi için hazırlanan özel idman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdü. Yıldız orta saha, pazar günü Trabzonspor mücadelesinde ilk kez Sarı-Lacivertli formayı giymeye hazırlanıyor. Aykut Kocaman’ın, Sambacı’yı bu karşılaşmada 11’de oynatmayı planladığı öğrenildi.

Aykut Kocaman turdan emin

Haberin Devamı
YORUM YAZ