MENÜ

Şenol Güneş kararını verdi! 6 isimle yollar ayrılacak...

Alınan oyuncular sonrası UEFA ile yaptığı anlaşma gereği en az 1.4 milyon Euro transfer geliri elde etmek zorunda olan Beşiktaş; Boyko, Milosevic, Franco, Aras, Veli ve Mustafa’yı satmayı düşünüyor. Ancak bu futbolcuların henüz bir talibi çıkmadı.

Şenol Güneş kararını verdi! 6 isimle yollar ayrılacak...

Sezona dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak başlayan son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği oyuncularla yollarını ayıramıyor... Tecrübeli hocanın planlarında Denys Boyko, Alexander Milosevic, Pedro Franco, Veli Kavlak, Aras Özbiliz ve Mustafa Pektemek yok. Yönetim de bu oyuncuları satmak niyetinde fakat teklif gelmiyor.

ATALAY GÖRÜŞÜYOR

Bilindiği gibi UEFA ile yaptığı anlaşma gereği siyah-beyazlılar elde ettiği transfer geliri kadar transfer harcaması yapabiliyor. Bu kritere uymak için Kartal’ın sezon sonuna kadar oyuncu satarak veya kiralayarak minimum 1.4 milyon Euro kasasına koyması gerek. Siyah-beyazlılar bu rakamı hatta daha fazlasını söz konusu 6 oyuncuyu göndererek kazanmak niyetinde.

Beşiktaş Zapata için masada

Asbaşkan Deniz Atalay, özellikle Süper Lig’e yeni çıkan kulüplerle bu oyuncuların satışı için görüşmeler yapıyor ama şu ana kadar bir sonuç alamadı. Yönetimin derdi sadece 1.4 milyon Euro kazanmak da değil, bu isimlerin maliyetinden de kurtulmak.

Kasımpaşa-Beşiktaş maç sonucu: 2-2

6 oyuncunun bu yılki garanti ücret toplamı:

Franco: 500 bin euro
Milosevic: 500 bin euro
Boyko: 1 milyon euro
Aras Özbiliz: 1.4 milyon euro
Veli Kavlak: 1.6 milyon euro
Mustafa Pektemek: 1.6 milyon euro

Toplam: 6.6 milyon euro

önetim, oynamayan bu oyuncuları takımdan gönderip tasarruf sağlamak niyetinde.

Kaynak: Şampiy10

Kiev Yönetiminden Beşiktaş'a: Gelin görüşelim

Haberin Devamı
YORUM YAZ