MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

18 Ağustos Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Mesafeyi iyi koşan çimci SERKANBEY fit duruma geldi

1.Ayak: Son yarışında 1900 metre çimde koşan Aksakal ve Akaltay’ın arkasında üçüncü kalan Kaftan genel istikrarlı kariyeri düşünüldüğünde bu grupta sentetik pistte favorimdir. Sentetikte son olarak Ağacemal, Elmasınkızı önünde kazanan bu atın genel form durumu iyi gözüküyor. Korik, Elmasınkızı ve Zeus rakip yazılabilir. Kazdagı, Hasan abi ve Candostum ise garanticiler yazmalı.

2.Ayak: Tayların Maiden mücadelesinde Dinçgör ilk şans verdiğim safkandır. Çim pistteki iki yarışı da başarılı olan tay kısa işlerle hazırlandığı bu koşuda kazanmaya yakın isimlerdendir. Rakipleri Can Tu Can, Nesroş, Babafaruk, Reisoğlu ve İliz olarak yazılabilir.

3.Ayak: 3+ yaşlı atların yer aldığı üçüncü ayak koşumuzda 1 nolu Crazy Island favorimdir. İstanbul’da bu tip gruplarda daha önce kazanan Crazy Island bir süredir beklentileri karşılayamıyorken son KV7 koşusunu kazanarak çıkış yaptı. Kaliteli bir isim olan Crazy Island bu grupta favorimdir. Nardugan, Grand Spring, Win star Win ve Stormbell şans verdiğim diğer atlardır.

4.Ayak:
Dr.Özcan Kızılkaya Koşusu 1500 metrede olup sentetik pistteki mücadelenin seri isimleri Gold Foot, Yenilmez, Down Town ile bu koşunun hızlı gideceği tahmin etmek zor değil. Bu durumda Eskayra gibi mükemmel sentetik koşan bir atın şansı bir hayli fazla olacaktır. Antrenör değişikliği sonrasında Gazi sürecinden çıkan ve koşu gören bu at favorimdir. Here To Fly en ciddi rakibidir. Yenilmez, Mob Rules ve Ayrton diğer şans verdiğim atlardır.

5.Ayak: Son iki koşusunda 1400 metrede 3’üncü, 1200 metrede yine 3’üncü olan Serkanbey artan form durumu ile bu kez kazanmasını beklediğim isimdir. Kilosu ağır olduğundan apranti binen bu atın çim pistteki başarısı yüksek olup bu grupta banko yazacağım.

6.Ayak: Maiden koşularda sürpriz aramak genelde ortak düşüncemiz. Bu grupta ise cazip bir at olan Dağkralı starta takılmaz ise çimde çok iş yapar diyerek başlayayım. Koşu favorisi olan Eseralp ise uygun rakipler yakaladı koşunun en şanslı atı olmayı hak ediyor. Emirsoy, Islah, Dalton, Görünmez, Mavi Ateş gibi taylar sırasıyla yazılabilir. Bombayı ise Dağkralı çime yatkın orijini ile yapabilir.

1,3,6,2,4,5,8 // 4,3,12,2,9,10 // 1,5,8,3,2 // 4,2,5,8,6 // 1 // 4

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ