MENÜ

Erzurumspor-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 2.hafta maçında Erzurumspor ile Balıkesirspor kozlarını paylaşacak. Peki, Erzurumspor-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Erzurumspor-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1.Lig'in ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü ile berabere kalan Erzurumspor, kendi sahasında Balıkesirspor'u ağırlayacak. Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Müsabakayı Trabzon Bölgesi’nden Bülent Birincioğlu yönetecek, Mehmet Yıldırım ve Burak Cansız ise bayraklarıyla Birinciğolu’na yardımcı olacak.


Erzurumspor-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Bein Sports Max 1 (81. Kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Hedef 3 puan

Balıkesirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdüren Mavi beyazlılar'da hedef galibiyet. BB.Erzurumspor antrenmanlarını K.Karabekir stadyumu ve Palandöken yüksek irtifa merkezinde ’Teknik Direktör, Osman Öz köylü ve yardımcıları nezaretinde sorunsuz sürdürüyor. Teknik Direktör Öz köylü:''Balıkesirspor maçı hazırlıklarımızı büyük bir titizlikle sürdürdüklerini söyledi. Seyircimizden yoksun Elazığ'da çıkacağımız Balıkesirspor maçından mutlak üç puan hedefliyoruz diyen Osman Özköylü yeni transferlerimizin uyum sorunu yavaş yavaş çözülürken, fizik eksiği bulunan futbolcularımızda özverili çalışmalarıyla bu eksiklerini gidermeye çalışıyorlar. Bu maçta sonuç ne olursa olsun biz elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımız hiç endişe etmesin, göze hoş gelen futbolumuzla alacağımız puan ve puanlarla keyif alacakları bir BB.Erzurumspor izlettireceğiz. Yeter ki taraftarımız bize inansın ve güvensinler dedi.

Karşılaşma seyircisiz oynanacak

Geçtiğimiz sezondan kalma cezası sebebiyle Elazığ'daki karşılaşma seyircisiz oynanacak. Ev sahibi ekibin cezası yüzünden Erzurumsporlu taraftarların alınmayacağı karşılaşmayı Balıkesirsporlu taraftarlar izleyebilecek. Erzurumspor'da Passolig turnikelerinin tamamlanamamasını gerekçe göstererek yönetim maçın Elazığ'da oynanması için başvuruda bulunurken, Türkiye Futbol Federasyonu talebe olumlu yanıt vermişti.

Zor bir sınav bizi bekliyor

Maçın seyircisiz oynanması ile ilgili konuşan Balıkesirspor teknin direktörü Can Cangök bu durumun kendileri için avantaj olduğunu dile getirerek Elazığ'dan 3 puanla dönmek istediklerini belirtti. Zor bir sınav bizi bekliyor diyen Can Cangök, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor lige yeni çıkan bir ekip ancak iyi bir takım kurdular, tecrübeli oyuncuları var. Ankaragücü maçında da iyi mücadele ettiler. Zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Ligde her maç zor olacak. Rakibimizi dış sahada mağlup ederek Balıkesir’e 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.


TFF 1. Lig maçları hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 1. Lig haftanın maçları

19.45 Denizlispor-İstanbulspor (Denizli Atatürk)
21.45 Manisaspor-Samsunspor (Manisa 19 Mayıs)

19 Ağustos Cumartesi:

19.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Balıkesirspor Baltok (Elazığ Atatürk)
20.00 Giresunspor-Adanaspor (Giresun Atatürk)
21.45 Adana Demirspor-Çaykur Rizespor (5 Ocak Fatih Terim)

20 Ağustos Pazar:

19.45 Eskişehirspor-Elazığspor (Yeni Eskişehir)
20.00 Altınordu-MKE Ankaragücü (Bornova)
21.45 Gazişehir Gaziantep-Gaziantepspor (Gaziantep)

21 Ağustos Pazartesi:

19.45 Ümraniyespor-Boluspor (Atatürk Olimpiyat)

Haberin Devamı
YORUM YAZ