MENÜ

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 2. hafta maçında Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor galibiyet için karşı karşıya gelecek. Peki, Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig’de sezonu Balıkesirspor deplasmanında aldığı 1 puan ile başlayan Adana Demirspor, kendi sahasında yarın akşam sezona farklı bir galibiyet alarak giren Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Adana Demirspor'da maç öncesi herhangi bir eksik bulunmazken, Rizespor'da hafta boyu takımla çalışma fırsatı bulamayan Mauricio Ramos ve Süleyman Koç’un oynama şansının az olduğu belirtildi. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Ali Şansalan, Mehmet Salih Mazlum, İbrahim Çağlar Uyarcan üçlüsü yönetecek.


Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak ve bu akşam saat 21:45'de başlayacak karşılaşma Bein Sports Max 1 (81. Kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Çok önemli bir maça çıkacağız

Kendi sahalarındaki Rizespor maçını kazanarak taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini belirten Giray Bulak, “Evimizde çok önemli bir maça çıkacağız. Bu anlamda taraftarımıza çok büyük önem düşüyoruz. Güçlüyüz çünkü Adana Demirsporluyuz ve rakiplerimizi alt etmemiz lazım. Taraftarımız bize destek verecek biz de onları mutlu edeceğiz” dedi

Başkan Sözlü'den moral ziyareti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kendi saha ve seyircisi önünde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Adana Demirspor’a karşılaşma öncesi moral ziyareti gerçekleştirdi. Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde teknik ekip ve futbolculara yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Sözlü “2017-2018 Muharrem Gülergin sezonunu Adana Demirspor için yeni bir sayfanın başlangıcı olarak görüyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada maddi manevi Adana Demirspor’un yanında olmaya devam edeceğim. İlk hafta oynanan Balıkesirspor maçındaki performansı gayet olumlu buluyorum. İnşallah ilerleyen haftalarda mavi lacivertli takım daha da iyi performans sergileyecektir” diyerek başarı dileğinde bulundu.

Kaybedilecek puanların telafisi zor

TFF 1. Lig’de yarın deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da, kulüp basın sözcüsü Saffet Mete, Süper Lig’e yükselme yarışında puan kaybının telafisinin zor olduğunu söyledi. Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Manisaspor’u 4-1 yenerek sezona moralli başladıklarını belirtti. Süper Lig’e yükselme yarışında sezonun başından sonuna kadar işi ciddi tutmak zorunda olduklarını ifade eden Mete, "Şampiyonluk yarışı vermek istiyorsak çok dikkatli olmak zorundayız. Bunun için lige maç maç hazırlanacağız. Bu yarışta kaybedilecek puanların telafisi zor. Adana Demirspor deplasmanında, bir üst lige yükselme yarışında yara almak istemiyoruz. Bunun bilinci ile hareket ederek kayıpsız dönmek için çalışacağız." dedi.Adana Demirspor’un iyi bir taraftar desteğine sahip olduğunu vurgulayan Mete, "Adana Demirspor taraftarı her zaman takımına sahip çıkan bir görüntü veriyor. Takımlarına ciddi katkı sağlıyorlar ama biz de yarışın zorluğunu bilerek sahada en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarı unutup kendi doğrularımızı sahaya yansıtırsak iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum." diye konuştu.

TFF 1. Lig maçları hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 1. Lig haftanın maçları

19.45 Denizlispor-İstanbulspor (Denizli Atatürk)
21.45 Manisaspor-Samsunspor (Manisa 19 Mayıs)

19 Ağustos Cumartesi:

19.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Balıkesirspor Baltok (Elazığ Atatürk)
20.00 Giresunspor-Adanaspor (Giresun Atatürk)
21.45 Adana Demirspor-Çaykur Rizespor (5 Ocak Fatih Terim)

20 Ağustos Pazar:

19.45 Eskişehirspor-Elazığspor (Yeni Eskişehir)
20.00 Altınordu-MKE Ankaragücü (Bornova)
21.45 Gazişehir Gaziantep-Gaziantepspor (Gaziantep)

21 Ağustos Pazartesi:

19.45 Ümraniyespor-Boluspor (Atatürk Olimpiyat)

Haberin Devamı
YORUM YAZ