MENÜ

2017 LOL Şampiyonluk Ligi Türkiye finali saat kaçta hangi kanalda?

League Of Legends finali için 12 bin kiişi bir araya gelecek. 1907 Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports takımları şampiyonluk için mücadele edecek. Peki, 1907 Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports LOL Türkiye Finali maçı saat kaçta hangi kanalda? Sorularının cevabı haberimezde...

2017 LOL Şampiyonluk Ligi Türkiye finali saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye’nin ilk ve en heyecanlı profesyonel espor liginde şampiyonu belirleyecek dev mücadelenin finalistleri belli oldu. Sezon başından beri kıran kırana bir rekabete sahne olan League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nde, 1907 Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports karşı karşıya gelecek.


2017 LOL Şampiyonluk Ligi Türkiye finali saat kaçta hangi kanalda?


Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Ataşehir – İstanbul (Ülker Sports Arena)'da 19 Ağustos Cumartesi günü saat 14.30'dan itibaren beIN SPORTS 2 kanalında espor coşkusu olacak ve Digiturk üyesi olan tüm izleyiciler TBF 2017'yi şifresiz izleyebilecek.

İlk yarı final

TBF'ye giden yolda yarı final karşılaşmaları sonuçlandı. Ligi ilk iki sırada bitiren takımlar 1907 Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports, yarı finalde neden zirvede olduklarını gösterdi ve rakiplerini çok zorlanmadan geçerek finale emin adımlarla ilerledi.

Çeyrek finaldeki yükseliş CREW'a yetmedi. Lig aşamasının son haftasında CREW'u 2-0'la geçen 1907 Fenerbahçe, benzer tarifeyi yarı finalde de uyguladı ve 3-0 gibi net bir skorla, özellikle de Thaldrin ve Frozen'ın takım savaşlarındaki aktif oyunuyla zafere ulaştı. Bu seride zaman zaman alt koridorda zorluk çeken padden - Japone ikilisi seri ilerledikçe iyice ısındı ve son maçta harikalar yarattı.

İkinci yarı final

BAUSuperMassive çok eleştirildi, mevsim boyunca çok düşüp kalktı ama son hafta yapılan Rogu Sama transferi sanki takıma yepyeni bir dokunuş getirmiş gibiydi. Yarı finalden başladığı için geçtiğimiz haftayı boş geçen takım, Team AURORA'yı boş geçmedi.

Çeyrek finalde Dark Passage.BKM Express'e karşı oldukça zorlanan ve kendi oyununu da tam olarak Vadi'ye yansıtmayan Team AURORA, 5 maçlık zorlu serinin ardından buraya gelmişti. Mevsimin flaş takımı ve son dönemde uçuşa geçen performansıyla Team AURORA'nın şansını yüksek görenler de bir hayli fazlaydı.

BAUSuperMassive daha ilk maçtan masaya yumruğunu vurdu ve Kaan Kural'ın deyimiyle "Makro anlamında %99.5'luk bir oyunla" zafere ulaştı. İkinci maçta 9000 altın öne geçen Team AURORA buna rağmen galip gelemezken, üçüncü maçta sonunda BAUSuperMassive'i alt etmeyi başardı. Ancak bu galibiyet, Team AURORA'nın serideki tek galibiyeti oldu. BAUSuperMassive yine ikna edici bir oyunla seriyi 3-1 tamamlayarak üst üste 2. yıl TBF'ye ulaştı. SUP için bu serinin yıldızı olarak bir isim söylemek gerekirse, son transfer Rogu Sama'nın adı ön plana çıkıyor.


Haberin Devamı
YORUM YAZ