MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

17 Ağustos Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

SON AYAKTA KIZIM ÖZÇELİK

1.AYAK: Satış-3 mücadelede, yaklaşık sekiz ay sonra katıldığı koşuda tabela dışı kalmasına rağmen son metrelerdeki ataklarıyla fena koşmayan ÖZREİS, form tuttuğunda daha sert guruplarda bile iş yapabilen GEZEGEN, iyi bir sezon geçiren BABA METİN, dinçlikle iyi koşmasını beklediğim VİCDANSIZ ve ara sonrası katıldığı koşuda oldukça tatminkar performans sergileyen MERKÜROĞLU sıralamasını son isme kadar takip etmeliyiz.

2.AYAK: Yarış yaşamının ilk startında güçlü rakibi Komet ardında yakın ara ikincilik elde eden GAZINÇ, artan kondisyon ve tecrübesi ile bu kez potoyu önde geçebilir. Uzun sprint yapabilen ÖZALAK, güçlü kan hattının hakkını bu kez verebilir. Henüz en iyi yarışını koşmayan MURTAZA ise mutlak suretle kuponlardaki yerini alması gereken üçüncü isimdir. DUGEM, TURBONUN KIZI ve YASMİN ise daha fazla at yazmak isteyen okurlarımızca ilave edilmelidir.

3.AYAK: Son yarışında start problemi yaşadığı için derece dışı kalan MATALON, bu defa benzer bir sıkıntı yaşamazsa birinciliğin en güçlü adayıdır. Üst üste kazanarak ne denli formda olduğunu gözler önüne seren FANTASTIC LERO, takibimden düşmeyen kalite safkan ARSEN LUPEN, uyumlu jokeyiyle start alan ERSÖZLÜ, çıkış içindeki NAİFCAN ve her an etkili koşmasını beklediğim BULLET PROOF ise ilk planda önereceğim rakipleridir.

4.AYAK: Mehmet Ali Kiper anısına düzenlenen mücadelede, katıldığı altı koşuda beş kez tabela içinde gelip, bunlardan iki tanesini kazanma başarısı gösteren SELKUT, güçlü sprintiyle ön plana çıkmakta. Bursa’daki hazırlıklarında çok iyi duruma gelen safkan favorimdir. İlk dört koşusunu kolay kazanan ROMEO, son startında ise kazanmış kadar iyi koşarak üçüncü kalmıştı. Yeniden birinciliğe ulaşabilir. Son yarışında çim piste rağmen tabela içinde gelen MANİDAR ve fit duruma ulaşan ARTUKLU ise mutlak suretle düşünülmesi gereken isimlerdir.

5.AYAK: İdeal pist ve mesafesine çıkan OCEAN GODDESS, son metrelerdeki kuvvetli akınlarıyla hemcinslerine egemenlik kurabilir. Bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Üst üste kazanma başarısı gösteren FANAA, devam eden üstün formuyla ilk ve sert rakibidir. Muhteşem aygır Victory Gallop’un harika eşkale sahip kızı PANIGALE, önde kabulleneceği koşuyu uygun sıkletiyle kazanarak birinciliklerine bir yenisini ekleyebilir.

6.AYAK: Gurubun en tecrübeli safkanı KIZIM ÖZÇELİK, bir yarış evvel biraz da acele ettiği için burun farkıyla ikinci kalmıştı. Akabinde katıldığı H-14 mücadelede ise düzlüğe kadar ikincilikte giderek öndeki rakibini kovaladığı için son birkaç metrede tabela dışı kalmıştı. Ancak performans olarak hiç de fena değildi. Stiline çok uygun jokeyiyle birincilik özlemini dindirmesini bekliyorum. Günün cazip bankosu olarak da FANATİK HİPODROM okurlarına öneriyorum. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 2.7.4.3.9 ) ( 2.5.4.9.12.14 ) ( 3.2.6.1.8.7 ) ( 9.8.6.1 ) ( 5.2.6 ) ( 9 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ