MENÜ

Ercan Fırtına'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Ercan Fırtına'nın Kocaeli at yarış tahminleri

17 Ağustos Perşembe Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

KOCAELİ YORUMLARIM

1. AYAK : Günün ilk ayağında Hong Kong geçen çok muhteşem biinmişti pilotu bakalım aynı başarıyı yeni jokeyi ile gösterebilecekmi, tabi at da azcık isteyecek verecek buda ayrı bir konu, Kongo, Kralınadamı, Kartalömer, Alibeği yazdık yazmasına ama gene de içimden bir tuzak varmış gibi şey ediyorum ya neyseee bakalım artık.
2. AYAK : Amanos, Bıg Dolphın, Bosforata, Özün, Desalatör, Kıng Gubaz ve Burundı yazıp bekleyeceğim.
3. AYAK : Menına, Parlan, Beaugazon, Kıng Burak, Sado By Sado, Day Kıng, Megas ve Yiğiter bu ayağın nolur nolmaz bulunması gereken isimleri.
4. AYAK : Serdengeçer i geçen izledim fena değildi ama bakalım bu mesafe de bu sikletle napacak ama sonu ne olursa olsun ben bu atı çok beğenmiştim haberiniz olsun, Antepli Arif hep geç kalıyor ama boş at değil hele bu mesafelerde yazılır, Kılçık da muhahkak yazmak lazım bence, yerim kalmadı ama Yaralı Kurt geçen yarışında düzlüğe tuta tuta en kola dönen atlardandı ama işlemediydi o gün Kronos Hanım Sultan da yazmadıklarım amayeri olan isteyen dileye yazabilir. Ben garışam abi napim bende bundan sonra sıkışınca şeker hastayım gardaşım dicem aradan sıyrılacam. Ohoo bekir emmi sen bilmiyon bizim camiada bi dünya şeker hastası var ıcık şey et hoop benim şekerim var diyorlar bana ne bende bundan sonra öyle dicem abi öyle ya.
5. AYAK : Sinkızı, Nehir Can, Astana yazabildiklerim yerim kalsaydı muhahkak Hatche de yazacaktım ama kupn çoğa gidecek diye korkumdan yazamadım haberiniz olsun.
6. AYAK : Kıng Of Lıon banko ama başka teki veya tekleri olupta bu ayağa at yazacaklar, Dıvıne Boy, Datome, ve Bang Bang yazsınlar derim. ADANA YOLLARINDA PAMUKLAR DALLARINDA, ALLAH CANIMI ALSIN YARİMİN KOLLARINDA, GEL ADALI KIZ, GÜZEL EDALI KIZ, ADANA ÇARŞISINDA GEZİNİYOM YALINIZ, TAŞKÖPRÜ' NÜN ORALARDA GEZİNİYOM YALINIZ. Teyh teyhhh şekerim var bundan sonra bekir emmi ıcık dikkatli olsa bence fena olmaz gibime geliyor ya neyseeee artık. I LOVE YOUUUUUUUUUUU.

KOCAELİ ALTILIM

( 7-2-4-5-8 ) ( 11-1-2-10-5-8-3 ) ( 6-1-2-11-10-9-4-5 ) ( 1-4-6 ) ( 2-4-1 ) ( 8 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ