MENÜ

Seleznyov'un gözü Cim Bom'da

Forvet için alternatif bir isim arayan Aslan’ın, Karabükspor’un yıldızı Yevhen Seleznyov için düğmeye bastığı öğrenilmişti. Bu haberlerin ardından Ukraynalı golcü, yönetime “Galatasaray’dan teklif gelirse bana kolaylık sağlayın” mesajını gönderdi.

Seleznyov'un gözü Cim Bom'da

Santrfor bölgesi için alternatif isim arayışlarını sürdüren ve düşük maliyetli bir oyuncu bulunması halinde harekete geçecek olan Cim Bom’da teknik direktör İgor Tudor, yönetime Yevhen Seleznyov ismini vermişti. Karabükspor’dan eski öğrencisi olan Ukraynalı golcü, adı Galatasaray ile anılmasının ardından transferi düşünmeye başladı. Aslan’a gelmeyi çok isteyen 32 yaşındaki futbolcu, Kırmızı-Mavili yönetime “Galatasaray’dan resmi teklif gelmesi halinde bana kolaylık sağlayın. Burada çok mutluyum ancak o formayı da giymek isterim” mesajını gönderdi.

Erkan Sözeri doğrulamıştı

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Erkan Sözeri ise Sarı-Kırmızılılar’ın, tecrübeli forvet ile ilgilendiğini önceki gün doğrulamıştı. Başarılı oyuncunun kafasının karışık olduğunu söyleyen Sözeri, “Seleznyov, Galatasaray’ın kendisi ile ilgilendiğini bize iletti. Her oyuncu büyük takımlarda oynamak ister. Saygı duyuyorum. Ancak bize gelen herhangi bir resmi teklif yok” ifadelerini kullanmıştı.

MİNİ YORUM

Seleznyov mantıksız olur

Galatasaray’ın bugüne kadar yaptığı transferlere bakınca sadece Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda oynayacak kadro için Seleznyov transferi oldukça gereksiz. Sezon ortalaması 30 maç olan Gomis gibi bir santrfor ve yetenekleri ile Gomis’i aratmayacak Eren Derdiyok gibi önemli bir golcü varken kendi takımında fark yaratamamış olan bir forvet transferi, Galatasaray’ın bugüne kadar yaptığı tüm doğru transfelerin yanı sıra en mantıksız hamlesi olur. Bu dakikadan sonra Galatasatay’ın yapacağı transferin şu an ilk 11 oynayan rakiplerini forma rekabetine sokmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Üstelik Ukraynalı futbolcu, Gomis, Eren Derdiyok, Feghouli ve Rodrigues gibi isimleri kulübüye gönderecek bir oyuncu değil.

Erman Özgür

Haberin Devamı
YORUM YAZ