MENÜ

Kilidi Valbuena açacak

Fenerbahçe forması giydiği 3 resmi maçta da asist yapan Fransız yıldız, kapanması beklenen Vardar savunması karşısında Fenerbahçe’nin kilidi açacak anahtarı olacak.

Kilidi Valbuena açacak

Aykut Kocaman, uzun süredir takip ettiği Mathieu Valbuena ile bu sezon çalışma şansı bulmuştu. Kocaman’ın tecrübeli oyuncuyu neden bu kadar çok istediği, kısa sürede ortaya çıkmıştı. Valbuena, Sarı- Lacivertli formayla Avrupa Ligi’nde 2, Süper Lig’de ise 1 olmak üzere 3 resmi müsabakaya çıktı.

Fransız yıldız, bu karşılaşmaların hepsinde asist yaparak takımına önemli katkı sağladı. Valbuena, asistlerinin dışında Sarı- Lacivertliler’in hücum hattını maestro gibi yöneterek şimdiden ilk 11’in vazgeçilmezleri arasına girdi. Bu akşamki maçta da Valbuena’ya büyük iş düşecek.

Kapanması beklenen Vardar savunması karşısında 33 yaşındaki oyuncunun yetenekleri, Fenerbahçe’nin kilidi açacak anahtarı olacak. Tecrübeli yıldızın yanı sıra Dirar’dan da beklentiler büyük. Faslı oyuncu da kısa sürede uyum sağladığı Sarı-Lacivertli ekipte 11’in önemli isimlerinden biri olmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ