MENÜ

Banvit'ten yeni sezona merhaba

Banvit Basketbol Kulübü, Baş Antrenör Sasa Filipovski nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda başladı.

Banvit'ten yeni sezona merhaba

Bu sezon yeni transferleriyle Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde istikrarlı grafiğini sürdürmek isteyen yeşil-turunculu ekip, ilk antrenmanını kulüp tesislerinde gerçekleştirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Banvit'te, sezonun ilk antrenmanında yeni transferler Jake Odum, Adonis Thomas, Angelo Caloiaro ve Can Altıntığ'ın dışında Bandırma Kırmızı kadrosunda bulunan genç oyuncular da yer aldı. Milli Takım kamplarında bulunan Gasper Vidmar, Damian Kulig ve Tolga Geçim'in yanı sıra bu hafta sonu takım ile birlikte antrenmanlara katılacak olan Tony Taylor ise katılmadı.

Başantrenör Sasa Filipovski idman öncesi saha ortasında oyuncularla kısa bir toplantı yaparak yeni sezondan beklentilerini dile getirdi. Antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve kondisyon çalışmaları yapan yeşil-turunculu ekip, daha sonra iki gruba ayrılarak tek potada pozisyonlarına göre fundamental şut çalışması yaptı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ