MENÜ

Vida'da sona doğru

Kara Kartal, Domagoj Vida transferi konusunda mutlu sona yaklaştı. Oyuncuyla seneliği 2 milyon Euro’dan (8.2 milyon TL) 2+1 yıllık anlaşan Siyah-Beyazlılar’ın Dinamo Kiev’i de aynı bedele ikna etmeye oldukça yakın olduğu öğrenildi.

Vida'da sona doğru

Stoper hattını yeni bir isimle doldurup transfer dönemine nokta koymayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Ukrayna Ligi ekibi Dinamo Kiev’in yıldızı Domagoj Vida’yı radarına almıştı.

Hırvat stoperle menaceri aracılığıyla 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Siyah- Beyazlılar’ın futbolcuyla yaptığı anlaşmanın detayları da belli oldu. Yönetimin, 28 yaşındaki savunmacıyla yıllığı 2 milyon Euro’dan (8.2 milyon TL) el sıkıştığı öğrenildi. Yıldız ismin sözleşmesinde performansına bağlı bonusların da olacağı belirtildi.

Bonuslar konuşuluyor

Dinamo Kiev’le yarım dönemlik sözleşmesi kalan ve kulübünün kontrat uzatma teklifini Beşiktaş’la anlaştığı için geri çeviren Vida’nın, yakın zaman içerisinde Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Yönetimin son olarak 2 milyon Euro’luk (8.2 milyon TL) bonservis teklif ettiği Dinamo Kiev’le anlaşmaya oldukça yakın olduğu ve tarafların bonus detayları konusunda görüştüğü bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ