MENÜ

Sivasspor'da Aatif alarmı!

Akhisar’a deplasmanda kötü bir futbolla yenilerek bir sezon aradan sonra döndüğü Süper Lig’e tatsız bir başlangıç yapan Yiğidolar, transferde düğmeye bastı. Hedefteki isim Fenerbahçeli Aatif... Yönetim tüm şartları zorlayacak.

Sivasspor'da Aatif alarmı!

Sivasspor’da transfer alarmı... TFF 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e geri dönen Kırmızı-Beyazlılar, ilk maçından 1-0 mağlup ayrılıp hem sonuç olarak hem de futbol olarak hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktör Samet Aybaba’nın, “Tahmin ettiğimiz eksiklerimiz ortaya net bir şekilde çıktı” açıklamasından sonra yönetim düğmeye bastı. Transfer dönemi bitene kadar savunmanın sağına, orta sahaya ve hücum hattına birer takviye yapmayı planlayan Yiğidolar’ın gündemindeki ilk isim takımın eski yıldızı Fenerbahçe’de forma giyen Aatif... Küme düştükten sonra Faslı yıldız için Sarı-Lacivertli takıma kolaylık sağlayan yönetim, şimdi de aynı kolaylığı Fenerbahçe’den isteyecek.

Herkes peşinde

Aatif’ı mutlaka geri döndürmek isteyen Sivasspor, oyuncuyla da görüşmelere başladı. Bu transferde bizzat başkan Mecnun Otyakmaz’ın devreye girip Aatif’ı ikna etmek için çaba sarf edeceği bildirildi. Aatif için Süper Lig’de Konyaspor ve Antalyaspor’un da devrede olduğu biliniyor. Sivasspor bu nedenle elini çabuk tutup transferi bitirmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ