MENÜ

Göztepe büyüledi

Sezonun ilk maçında evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalıp 14 yıl sonra Süper Lig’de mücadele eden Göztepe, sergilediği performansla camiasına umut verdi. Galibiyeti kaçıran Sarı-Kırmızılılar’ın başkanı Mehmet Sepil takımına övgüler yağdırdı.

Göztepe büyüledi

Geçen sezon Eskişehirspor’la oynanan TFF 1’inci Lig Play- Off finalinde çıkan olaylar yüzünden 2 maç seyircisiz oynama cezası alan ve Süper Lig’deki ilk maçını evinde seyircisiz oynayan Göztepe, performansıyla büyüledi. Maçı değerlendiren başkan Mehmet Sepil, “Ben taraftarımız olmadan maçtan tat almadım. Dünyada seyircisiz oynanma cezası verilen ülke kaldı mı? Artık bunlar değişmeli. Her şeye rağmen oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Galibiyeti biz kaçırdık. Benim oyuncularım harika bir performans ortaya koydu. Gelecek adına çok umutluyum. Herkesi kutluyorum” diye konuştu.

‘Gücümüz taraftarımız’

Teknik direktör Tamer Tuna da sezona güzel bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Tuna, “Fenerbahçe karşısında inancımızı sahaya yansıttık. Bu skor, takımın özgüvenini ve moralini oldukça yükseltecek. Tek eksiğimiz taraftarımızdı. Bizim en büyük itici gücümüz Göztepe’nin muhteşem taraftarı” diye konuştu.

Traore müjdesi

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna transferde bir müjde daha verdi. Basel’den Adama Traore ile anlaştıklarını duyuran genç çalıştırıcı, “Transferin artık sonuna geliyoruz. Bazı mevkilere 1 ya da 2 oyuncu getirebiliriz. Kaliteli bir ekip oluşturduk” açıklamasını yaptı. İsviçre’de bir yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı oyuncuyla her konuda el sıkışıldığı ifade edilirken Traore’nin birkaç güne kadar imzayı atıp takıma katılması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ