MENÜ

Beşiktaş'ta Vida haftası

Siyah-Beyazlılar, Hırvat stoper için bu hafta harekete geçiyor... 28 yaşındaki savunmacıyla 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş’ta transferden sorumlu yönetici Umut Güner’in, Ukrayna’ya giderek Dinamo Kiev’le görüşüp resmi imzaları atması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Vida haftası

Transferde hızlı bir dönem geçiren Siyah-Beyazlılar, son olarak gözünü stoper hattına çevirdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda savunma hattını yeni bir isimle güçlendirmek için düğmeye basan Kara Kartal, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’in Hırvat stoperi Domagoj Vida için çalışmalarını hızlandırdı.

28 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş’ın, bu hafta içerisinde Dinamo Kiev’i de ikna edip transfere nokta koyması bekleniyor. Transferden sorumlu yönetici Umut Güner’in bu hafta içerisinde Ukrayna’ya giderek Kiev’le yapılan pazarlıkları tamamlayacağı konuşuluyor. Beşiktaş’ın Vida için son olarak 2 milyon Euro’luk (8.2 milyon TL) önerdiği belirtildi.

Dinamo Kiev’i reddetti

Ukrayna Ligi’nde tam 6 sezondur Kiev forması giyen Domagoj Vida’nın kulübüyle olan sözleşmesi ocak ayında sona erecek. Yıldız futbolcunun yarım dönem kalan sözleşmesini uzatmak için girişimde bulunan Kiev Yönetimi, Vida’dan olumsuz cevap almıştı. Dinamo formasıyla bu sezon 7 karşılaşmada görev yapan Vida, takımının Zirka’yla geçen hafta oynadığı karşılaşmanın kadrosunda ise yer almamıştı.

Orhan Yıldırım

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ