MENÜ

Akhisar Belediyesporlu Henrique ve Olcan'da uyum sevindirdi

Sahasında Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'da Olcan ve Henrique'nin iyi oyunu, yeşil siyahlı ekibe 3 puan getirirken geçmişte 3 sezon Trabzonspor formasını giyen 2 oyuncu, bu uyumu sürdürecekleri sinyalini de verdi.

Akhisar Belediyesporlu Henrique ve Olcan'da uyum sevindirdi

2011-2014 yılları arasında Trabzonspor'da oynayan 2 futbolcudan Henrique bu periyotta rakip fileleri 29 kez havalandırdı, Olcan ise yaptığı asistlerle Brezilyalı yıldızı gole doyuran isim oldu. Bu 3 sezonda 30 gol atan Olcan'da Henrique'nin asistleriyle coştu.

Fizik açıdan henüz tam anlamıyla hazır olmamasına rağmen Demir Grup Sivasspor randevusunda ilk 11'de sahaya çıkan Brezilyalı Henrique, kazanma hırsıyla teknik heyetten ve tribünlerden tam not alırken attığı nefis bir golle galibiyete damgasını vurdu. Takımın hücum organizasyonunu üstlenen Olcan ise nefis pasları ve ortalarıyla rakip savunmayı adeta yıprattı, Henrique'ye de "Al da at" türünden bir asist yaptı. İki futbolcunun uyumundan son derece memnun kalan teknik direktör Okan Buruk ise zaman içinde çok daha iyi işler yapacaklarını söyledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ