MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

13 Ağustos Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Altılıya tekle başlayalım

1.AYAK: Son startında yarış kazanacak kıvama geldiğini gösteren GERGİN bu kez daha da geliştirdiği formuyla bugün benim en güvendiğim safkan olup tek yazmanızı öneriyorum.

2.AYAK: Bu sene çok farklı yarışlar yapar FRİKYA eküri avantajını yanına alıp iyi de bir idare halinde birinciliğin kuvvetli adayı olacaktır. Bu aralar farklılaştığını son startlarında gösteren AŞEMEZ bu safkanın en şakın rakibidir. Her ne kadar sentetik karnesi kaba kum karnesinin gerisinde kalsa da klasıyla YILMABAŞAR, bu aralar inanılmaz bir grafik yakalayan TRANSİT, inatçı temposu ve uyumlu pilotuyla BİLDENHAN ve normale dönen kilosuyla KADHAN benim bu ayaktaki sıralamamdır.

3.AYAK: Son startında düzeldiğini gösteren BAŞBAŞKAN benim kazanmaya yakın gördüğüm isim iken yine benzer durumdaki MARVELOUS IRON bilinen kalitesiyle bu safkanın en ciddi rakibidir.

4.AYAK: Son kaba kum startı kesinlikle ölçü olmayan ONNURAMA benim favori safkanım iken bu ismin hatasını SAVAŞ ATI, ERBABAM veya MONTEGO affetmeyecektir.

5.AYAK: Sezonun en iyi durumuna gelen PERFECT WARRIOR uyumlu pilotuyla favorimken TOCUH THE WOLF, YILMDIRIMBEY ve DAYIM BENİM sırasıyla en ciddi rakiplerdir.

6.AYAK: Zorlu maiden koşusunda sıralamam: YAĞIZAT, TUĞALP, ŞAHNAHAN, GÜNIŞIĞI, ETYOPLAYI ve TANYERİ şeklinde olacaktır. Bol şanslar.

8 // 5-1-8-11-2-9 // 2---5 // 2---7-5-6 // 6---7-8-2 // 10-9-7-4-2-14

İzmir at yarış tahminleri - Eray Balcı'nın yorumları

Haberin Devamı
YORUM YAZ