MENÜ

Tamer Tuna: Taraftar olsa farklı biterdi

Göztepe’nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna, Fenerbahçe karşısında alınan beraberliği, “Sahada birbirini sahiplenen bir takım vardı. Bir de eksiktik. Göztepe taraftarı o coşkuyla burada olsaydı, daha farklı bitebilirdi” sözleriyle yorumladı.

Tamer Tuna: Taraftar olsa farklı biterdi

Spor Toto Süper Lig’de 1. hafta mücadelesinde dün akşam Fenerbahçe’yi ağırlayan Göztepe’de maç sonunda kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşandı.

Karşılaşmanın ardından 2-2’lik sonucu değerlendiren İzmir ekibinin çiçeği burnunda teknik direktörü Tamer Tuna, mücadelenin seyircisiz oynanmasının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Tuna, “Sahada sıkıntıların üstesinden gelen, birbirini sahiplenen bir takım vardı. Bir de eksiktik. Göztepe taraftarı o coşkuyla burada olsaydı, daha farklı bitebilirdi” ifadelerini kullandı.

Schwechlen sürprizi...

Sarı-Kırmızılılar’ın yeni teknik direktörü Tamer Tuna kariyerinde ilk defa Süper Lig tecrübesi yaşadı. Yeni transferler kaleci Beto, Sabri, Peybernes, Kadu, Rotman, Scarione, Castro, Gouffran ve Ghilas ilk kez resmi bir müsabakada Göztepe forması giyerken; Ngando, Doğanay, Hakan Çinemre, Enes ve Ömer yedek soyundu. Göztepe’nin yollarını ayırdığını açıkladığı Leo Schwechlen sürpriz bir şekilde maça ilk 11’de başladı, Göz- Göz’ün geçen sezon kadrosunda bulunan golcü Jahovic Fenerbahçe sınavında da sahadaydı.

Tek yerli Sabri

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Fenerbahçe karşısında görevlendirdiği 11’de tam 10 yabancı futbolcuya görev verdi. Tuna’nın 11’inde sahada yer alan tek yerli futbolcu Sabri Sarıoğlu olarak dikkat çekti. Ev sahibi ekibin cezalı olması sebebiyle Bornova Doğanlar Stadı’nda Göztepeli taraftarların yer almadığı maçın seremonisi sırasında Sabri ve Fenerbahçe kalecisi Volkan arasında soğuk görüntüler gözlendi. Diğer oyuncularla maçtan önce el sıkışan ikili, birbirlerini ise görmezden geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ