MENÜ

Şenol Güneş ilk peşinde

Beşiktaş’ı Süper Lig’de son 2 sezonda şampiyonluğa taşıyan Güneş, 2017-2018’de de aynı başarıyı gösterirse Siyah- Beyazlı ekibe üst üste 3 şampiyonluk yaşatan ilk yerli teknik adam olacak.

Şenol Güneş ilk peşinde

Beşiktaş’ı Süper Lig’de son 2 sezonda şampiyonluğa taşıyan Güneş, 2017-2018’de de aynı başarıyı gösterirse Siyah- Beyazlı ekibe üst üste 3 şampiyonluk yaşatan ilk yerli teknik adam olacak. Beşiktaş’taki 3. sezonunu geçirecek tecrübeli çalıştırıcı, 1959’dan beri oynanan ligde Beşiktaş’ın başında en uzun süre görev yapan yerli teknik adam unvanını alacak. Güneş, Avrupa kupalarında da Beşiktaş’a en çok maç oynatan teknik direktör olarak tarihe geçecek.

Siyah-Beyazlılar’dan ezici üstünlük

Beşiktaş ile Antalyaspor, bu akşam 50. kez karşı karşıya gelecek. Siyah- Beyazlılar, geride kalan 49 karşılaşmada 34 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. İstanbul’da oynanan 24 maçtan Kartal, 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrıldı. Siyah-Beyazlılar ile Antalyaspor arasında oynanan 49 maç sonunda iki takım toplamda 146 gol kaydetti. Atılan 146 golün 107’sini Beşiktaş, 39’unu ise kırmızı beyazlı ekip kaydetti.

Kara Kartal geri sayımda

Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirelen akşam antrenmanında oyuncular, taktik ve kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Oyuncular, antrenmanın ardından kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ