MENÜ

Konyaspor'da Traore sezonun ilk yarısını kapattı!

Konyaspor, Trabzonspor maçında ayağında parçalı kırık oluşan Abdou Razack Traore'nin sezonun ilk yarısını kapattığını açıkladı.

Konyaspor'da Traore sezonun ilk yarısını kapattı!

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ile karşılaşan Konyaspor'da Abdou Razack Traore'nin ayağında parçalı kırığa rastlandı.

55. dakikada aldığı darbe sonucu sakatlanan ve sahayı ambulansla terk eden Traore'nin hastanede yapılan kontrollerde ayağında parçalı kırığa rastlandı.

Trabzonspor lig maçında Durica’nın darbesiyle oyunu terk eden ve yapılan kontrollerinde sol ayak bileğinde parçacı kırık tespit edilen Abdou Razack Traore’nin son durumu ile ilgili Kulüp Doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü bir açıklama yaptı.

Oyuncumuz Abdou Razack Traore’nin Trabzon’da ve Konya’da kontrollerinin yapıldığını belirten Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü, “Traore’nin sol ayak bileğinde darbeye bağlı iç malleol kemikte parçalı ve ayrık kırıklar tespit edildi. Bağların durumu da çekilecek MR sonucunda belli olacak. Ama tedavi sürecini de göz önüne aldığımızda oyuncumuz Abdou Razack Traore’nin sezonun ilk yarısını kapattığını söyleyebiliriz” şeklinde görüş belirtti.

Traore bugün öğle saatlerinde Medicana Konya Hastanesi'nde ameliyat edildi.

Operasyon öncesi başkan Ahmet Şan futbolcuya moral ziyaretinde bulundu. Başkan Şan, burada kulüp doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü ve operasyonu gerçekleştirecek olan diğer doktorlardan bilgi aldı.

Atiker Konyasporlu Abdou Razack Traore, "Olaydan sonra dayanılmayacak bir acı hissettim" dedi,.

Karşılaşmanın 52’nci dakikada yaşadığı pozisyonla ilgili olarak kaldırıldığı Medicana Konya Hastanesi’nde açıklama yapan Traore, olayı anlattı. Futbolun en talihsiz anlarından birini yaşadığını ve sezon başında takımını yalnız bıraktığı için üzgün olduğunu söyleyen Traore, şöyle konuştu:

"Pozisyon sırasında Ferhat’tan topu aldıktan sonra sola doğru hareketlendim. Rakibimde ayağıma, bileğime doğru sert bir müdahale yaptı. Büyük bir acı hissettim. Acı hissettikten sonra kalktım devam etmeye çalıştım. Baktım ki dayanılacak gibi bir acı değil tekrardan yere yattım. Değiştirilmemi istedim. Çünkü acım çok büyüktü. Çok üzgünüm. Futbolun en talihsiz anlarından bir tanesini yaşadım. Sezonun başında takımıma yardımcı olmak istiyordum. Yapacak bir şey yok. Bir an önce iyileşip takımıma yeniden katkı sağlamak istiyorum.”

Mustafa Reşit Akçay'dan Traore tepkisi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ