MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - Eray Balcı'nın yorumları

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

İzmir at yarış tahminleri - Eray Balcı'nın yorumları

13 Ağustos İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

SON AYAĞA DİKKAT!

1.AYAK: Nihayet annesi Capucino’nun hakkını veren yarışlar koşmaya başlayan ROYAL CAPUCINO, bu yıl farklı pist ve mesafelerde start aldığı 17 koşunun beşini kazanma başarısı gösterirken sadece iki kez tabela dışında kalan PREDESTINATION ve son start aldığı koşuda 1600 mesafesi kadar 60 kg’lık sıkletinin de handikabını yaşayan KAVACIK BEYİ arasındaki mücadele birinciyi belirler.

2.AYAK: İstanbul’da start aldığı koşuda deli tempoların kurbanı olan FİL KAYA bu kez biraz daha idareli gidebilirse en az kendisi kadar iyi durumda olan ekürisiyle birlikte çıkacağı pistten birincilikle ayrılan tay olur. Annesi Suzira gibi starttan geç çıkmayı alışkanlık haline getiren MUTLAN SULTAN bu kez sağlıklı bir start çıkışı yapabilirse bu koşunun en iddialı isimlerinden biri olur. Yarış hayatının ilk deneyiminde sanki birkaç gün sonra koşacağı bir yarışın galobunu yapar edasında kazanarak dikkat çeken KOCA MUĞLALI dereceli hazırlıklarıyla gireceği koşuda KAPTAN EVO çim pistte elde ettikleri başarılarla bildiğimiz Demircenk ile anne-baba bir Kıbrıs ile de anneden kardeş olan KIŞKIRTAN ve çok sert rakipler yanında elde ettiği neticeyi kesinlikle ölçü almadığım TEKİNER denk güçlerin mücadelesinde sırasıyla önereceğim taylardır.

3.AYAK: Arka arkaya yaptığı uzun galoplarının ardından 600/36,8---400/23,6 dereceli sprinti ile bu koşuya girecek olup aynı zamanda King Of Rock isimli safkanın anne kardeşi KISRAĞIM erken gelişen taylar veren Three Valleys temsilcisi REYHAN BEY yeterli hazırlıklarıyla ön planda değerlendireceğimiz taylardan biri olur. Anne kan hattı itibariyle kum pist için takip listemde olan taylardan biri olsa da baba bu yılın flaş aygırı Torok kaynaklı çim pistte de etkili olabileceğini düşündüğüm MAVİ GÖZLÜ DEV üçlüsüyle bu zor ayağı kolaylayabiliriz. Yerimiz varsa; İKSİR ve LILY POKER ilavesiyle daha rahat bir seyir olabilir.

4.AYAK: Önlerde kendi temposunu rakiplerine kolay kabullendirdiği koşularda çok daha kolay sonuca ulaşan RAZYANA daha önce 12 kez aynayı önde geçtiği uyumlu jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde favorimdir. Bu kez biraz daha istirahatli gireceği koşuda HERGELE en ciddi rakibi olur. YOLBULAN ve TİBET sağlam kuponlar için önereceğim isimlerdir.

5.AYAK: Külünk Ağa ve Golden Ok gibi yarışa tempo vermeyi seven iki baskın karakterin olduğu koşuda muhtemelen çok yüksek bir tempo olacaktır. Ön tarafta bu ikilinin erken kapışması ise en çok Long Way ve Red Eye ikilisine yarayacaktır. Bu ikiliden yarış içerisinde en doğru yeri tutup doğru zamanda ön tarafa hamle yapanın kazanacağı koşuda bu mesafelere daha yatkın bir safkan olduğuna inandığım LONG WAY ismini risk ederek günün bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Kocaeli,Bursa ve İzmir arasında mekik dokuyup bu şehirlerde farklı mesafelerde start aldığı altı koşunun ikisini kazanma başarısı gösterip hiç tabeladan düşmeyen NURLUTAÇ mükemmel formuyla favorimdir. El değiştirdikten sonra yeni ilgililerinde farklılaşan AĞACEMAL uzun mesafelerde de kazanmışlığı olan NEVRUZ ÇİÇEĞİ bana göre daha yatkın olduğu kısa mesafede favorinin en ciddi rakiplerinden biri olur. Son ayağı az atla geçmek isteyen Fanatik Hipodrom okurları bu üçlüyü yazıp risk alabilirler. Sürprizi son ayakta arayan dostlarımız; HİRA, KIŞGÜLÜ, FETHİYE ve KABAKÇI sırasıyla dikkate alabilirler.

3-1-5///3-2-11-6-7-1///8-3-1-7-9///3-2-4-1///3///4-9-7-3-5-6-8

Haberin Devamı
YORUM YAZ