MENÜ

Fenerbahçe'de Volkan patlaması!

Castro’nun golünde büyük bir hata yapan deneyimli kaleci tepkileri üzerine çekti. Sarı- lacivertli taraftarlar, Kameni’yi yedek soyunduran Kocaman’ı da eleştirdi.

Fenerbahçe'de Volkan patlaması!

Süper Lig’de 2017-18 sezonunu Göztepe deplasmanında açan Fenerbahçe’de, kaptan Volkan Demirel ilk yarıda yediği hatalı golle eleştirilerin odağı oldu.

Sarı-lacivertli takım, Alper Potuk’un henüz 5. dakikada attığı güzel golle üstünlüğü yakalarken, ev sahibi Göztepe sadece 3 dakika sonra beraberlik sayısını buldu. Andre Castro’nun ceza sahası dışından attığı zayıf şutta üzerine gelen topu ellerinin arasından kaçırarak ağlarında gören Volkan Demirel büyük bir üzüntü yaşadı. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da bu gole bir hayli şaşırdığı gözlendi.

Fenerbahçeli taraftarlar kalesinde ciddi bir hata yaparak 8. dakikada skorun eşitlenmesine neden olan Volkan’a büyük tepki gösterdi. Sarı-lacivertliler, sosyal medyadan tepki yağdırdıkları deneyimli kaleciye ısrarla 11’de görev veren Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı da eleştirdi. Malaga’dan transfer edilen Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni’nin ilk 11’de forma giymesi gerektiğini savunan Fenerbahçeliler, Volkan’ın yanı sıra Kocaman’ı adeta eleştiri yağmuruna tuttu.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ