MENÜ

Manchester City, Denayer'de yüksekten uçuyor

İngiliz ekibi, G.Saray’ın Denayer için sunduğu bir yıl kiralama, 4 milyon euro satın alma opsiyonu teklifini kabul etmedi, 8 milyon euro bonservis ücreti istedi.

Manchester City, Denayer'de yüksekten uçuyor

Galatasaray’ın gerçekleştirmek istediği transferler arasında yer alan Jason Denayer için Manchester City 8 milyon euro istedi.

İngiliz kulübüne kiralama teklifi getiren sarı-kırmızılılar, 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine ayrıca 4 milyon euro satın alma maddesi konulmasını istedi. Manchester City’nin kiralamaya sıcak bakmadığı ve 8 milyon euroda ısrar ettiği bildirildi. Bu noktada devreye giren Denayer’in kulübünü ikna etmesi ve Galatasaray’a gelmesi bekleniyor.

Sol stoper için düşünülen Belçikalı futbolcunun gelişinin Ağustos’un sonunu bulabileceği belirtiliyor. City’ye şu ana kadar Denayer için herhangi bir teklif olmaması da Galatasaray’ın bu transferdeki elini güçlendiriyor.
Ahmet Çalık’ın Östersunds maçları ile hazırlık karşılaşmalarında iyi görüntü çizmemesi, Serdar Aziz’in ise fiziksel olarak güven vermemesi savunmaya takviye konusunu gündeme getirmişti. Bu açığı Denayer ile kapatmayı planlayan sarı-kırmızılılar ya bu oyuncuyu renklerine bağlayacak ya da sezona mevcut oyuncularla devam edecek.

24 maçta oynadı

Jason Denayer Sunderland ile geçen sezon Premier Lig’de 24 maçta oynadı. Takımının küme düşmesine engel olamayan 22 yaşındaki savunma oyuncusu, kupalarda da toplam 5 karşılaşmada oynadı. Hiç kırmızı kart görmeyen Belçikalı futbolcu, 3 maçta ise sarı kart görmekten kurtulamadı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ