MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - Osman Yılmaz'ın yorumları

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi

İzmir at yarış tahminleri - Osman Yılmaz'ın yorumları

12 Ağustos Cumartesi İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi

AKAN YILDIZ Maiden'e Veda Eder

1.AYAK: Zevkli mücadeleden galip ayrıldığı son yarışında bombayı patlatan BEKİRİM muhafaza ettiği mükemmel formu ve uyum sağladığı binicisi ile yine rakiplerini avlayabilir. Son yarışını beğendiğim NESSU MOSSA artan formu ile sertleşen gruba rağmen şans vereceğim bir isim olacaktır. Yatkın olduğu pist ve mesafede ARMAGEDDON'da birincilik mücadelesinde şansı yüksek safkanlardan. Son yarışına nispeten bu kez daha uygun grubu bulan BİNGÖLLÜM ihmale gelmez. Geniş kuponlarda IN THE NAVY ve DEMİRSEMA önereceğim isimlerdir.

2.AYAK: Maiden 3 yaşlı Arap taylarının ikinci bölüneninde CEVİZ, ARMİNYILDIZI, TAHİR BEY, DERİN DİDEM, KIRKDİLİM ve YİĞİTBABA kazanmaya yakın gördüğüm isimlerdir.

3.AYAK: İzmir'e pistini benimsediğini art arda kazandığı yarışlarıyla ispat eden formda YÜKSEK UÇUŞ uyumlu binicisi ile yine kazanmaya en yakın isimdir. Yakın ara ikincilikleriyle adından söz ettiren BABAKAYRA koruduğu etkili formu ile bu kez fotoyu önde geçebilir. Özlediği birinciliğe kavuştuğu son yarışını çok beğendiğim FANİZAN yine rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Bu safkanların hata yapması halinde sürprizde; HAFİZE SULTAN, GÜVEN BEY ve AĞRI DAĞI FIRTINASI'nı önereceğim.

4.AYAK: Yakın ara ikinciliğinin ardından geliştirdiği formu ile HANSHI ile kazandığı son yarışında birincilikle tanışan GALLOPING LORD arasaındaki zevkli mücadele koşunun galibini belirleyecektir. Ayırt etmemekte fayda var.

5.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren AKAN YILDIZ Maiden'in üçüncü bölünende kazanmaya en yakın gördüğüm isimdir. Bankom.

6.AYAK:
Tabelada yer aldığı yarışı ardından geliştirdiği formu ve etkili olduğu mesafede ÖZGÜRÜNOĞLU günün son ayağında ilk şans vereceğim safkandır. Zevkli mücadeleden galip ayrıldığı son yarışında özlediği birinciliğe kavuşan KEHKEŞAN devam eden güzel formu ile bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Formunu tatminkar bulduğum İYONE hafif kilo avantajı ile rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Yeterli formu ve uyum sağladığı binicisi ile EDEBEY'de bu ayakta ihmal edilmemesi gereken bir isimdir. Bahtınız açık, şansınız bol olsun....

2,10,4,6,7,3
8,7,5,10,12,6
3,4,2,11,6,8
8,16
7
2,8,10,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ