MENÜ

Giuliano, Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nu gezdi

Fenerbahçe'nin kiralanması konusunda görüşmelere başladığı Giuliano, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezdi.

Giuliano, Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nu gezdi

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde;

Kendisi ve kulübüyle, oyuncunun kulübümüze kiralanması konusunda görüşmelere başladığımız Giuliano Victor De Paula, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni gezdi.

Brezilyalı yıldız kulüp binasında Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu ve İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ile bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. Giuliano Victor De Paula ardından Fenerbahçe Müzesi’ni gezdi. Sarı lacivertli taraftarlar müzede karşılaştıkları yıldız oyuncuya büyük ilgi gösterdi.

Ardından Maraton Tribünü’nde bulunan Fenerium mağazasına geçen Giuliano Victor De Paula, yeni sezon formalarımızı ve Fenerium ürünlerini inceledi. Fenerbahçe Televizyonu'nu da ziyaret eden Brezilyalı futbolcu, soyunma odalarını da gezerek stat gezisini saha içinde noktaladı. Giuliano Victor De Paula, Fenerbahçe Televizyonu ziyareti sırasında eski futbolcumuz Rıdvan Dilmen ile de sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ