MENÜ

Giuliano'da transferinde son durum...

Fenerbahçe Zenit forması giyen Giuliano transferini bitirmeye hazırlanırken devreye Trabzonspor girdi. Ortaya Brezilyalı futbolcunun TS Başkanı Muharrem Usta'ya gönderdiği video çıkarken, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu ise Giuliano transferinde sorun yok mesajı verdi...

Giuliano'da transferinde son durum...

Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin transferini bitirmeye hazırlandığı Giuliano'yu kadrosuna katacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya gönderdiği video kafaları karıştırdı. Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu ise sarı-lacivertli taraftarları rahatlatacak bir açıklama yaparak "Giuliano transferinde sorun yok" dedi. İki kulüp arasında Mehmet Ekici transferinden sonra bir kriz daha çıktı...

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden kulübü ve kendisiyle görüşmelerimizi sürdürdüğümüz dediği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Zenitli Giuliano transferinde Trabzonspor devreye girdi.

Trabzonspor'un Giuliano için kulübü ile 10 milyon Euro'ya anlaştığı iddia edilirken futbolcu ile de görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Mahmut Uslu: Giuliano bizimdir

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Trabzonspor'un da devreye girdiği Giuliano için, "Biz oyuncu ve kulübü görüştük, her iki taraf ile anlaştık. Futbolcuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncu da bizi istediği için Fenerbahçe'ye geldi. Şu anda bizim açımızdan bir sorun yok." dedi.

Giuliano'nun videosu ortaya çıktı!

Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçen Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya gönderdiği bir görüntü ortaya çıktı. Videoda Giuliano, "Merhaba Trabzonspor Başkanı... Ben Jiuliano ve Philip Miguel Hayes menajerim, Acentam olduğunu onaylamak istiyorum, Yasin Tura da görüşmek için sorumlu kişidir." ifadelerini kullandı. Ancak bu videonun Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerden önce mi yoksa sonra mı çekildiği bilinmiyor.

Menajerler ortalığı karıştırıyor

Mehmet Ekici'nin olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye gitmesinin ardından Giuliano iddialarını ortaya çıkaran bazı menajerlerin sarı-lacivertli takımı zor duruma sokmak istediği iddia ediliyor.

Giuliano Fenerbahçe stadını gezdi

Trabzonspor ile görüştüğü iddiaları ortada dolaşırken Giuliano'nun Fenerbahçe stadını gezmesi ve oldukça mutlu gözükmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu arada tüm bunlar yaşanırken Trabzonspor Kulübü şu dakikaya kadar konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Giulianoda transferinde son durum...




Haberin Devamı
YORUM YAZ