MENÜ

Aykut Kocaman: Hangi formayı giydiğinizi unutmayın

Teknik direktör Aykut Kocaman, Göztepe maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda çarpıcı ifadeler kullandı.

Aykut Kocaman: Hangi formayı giydiğinizi unutmayın

Fenerbahçe’nin dünyanın en büyük spor kulübü olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, “Geçen sene basketbol takımı Avrupa şampiyonu oldu. Yüzme, yelken, kürek, atletizm sayısız uluslararası başarılar ve şampiyonluklar var. Bunun son örneğini Ramil Guliyev bize yaşattı. Lütfen bunun bilincinde olun, ona göre hareket edin. Sizden de bu tip başarılar beklendiğini unutmayın” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Göztepe maçı öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Kocaman, futbolcularına dünyanın en büyük spor kulübünde olduklarını hatırlattı, bunun bilincine göre hareket etmelerini istedi.

Deneyimli teknik adam özellikle yabancı futbolculara kulübün tüm branşlardaki başarılarından bahsetti. Ardından tüm takıma hitaben yaptığı konuşmada şu çarpıcı ifadeleri kullandı; “Dünyanın en büyük spor kulübündesiniz. Bulunduğunuz kulübün dünyada bir eşi benzeri yok. Geçen sene basketbol takımı Avrupa şampiyon oldu. 2016 Rio’da olimpiyat madalyası kazandı bu takımın sporcusu. Yüzme, yelken, kürek, atletizm sayısız uluslararası başarılar ve şampiyonluklar var. Bunun son örneğini Ramil Guliyev bize yaşattı. En son Usain Bolt’un şampiyon olduğu kategoride dünyanın en iyisi oldu. Lütfen bunun bilincinde olun, ona göre hareket edin. Sizden de bu tip başarılar beklendiğini aklınızdan çıkarmayın. Hangi kulüpte forma giydiğinizi asla unutmayın.”

Teknik Direktör Aykut Kocaman ayrıca sezonun ilk maçıyla ilgili de beklentilerini aktardı. Geride kalan süreçte oyuncuların çalışma azmi ve disiplinlinden memnun olduğunu belirten deneyimli hoca, takım olma yolunda sonuçların belirleyici olacağını ifade etti.

Oyun anlamında yaşanan değişimin çok önemli olduğunu vurgulayan Kocaman, lige galibiyetle başlamanın kendileri ve taraftar için büyük önem taşıdığının altını çizdi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ