MENÜ

Elazığspor-Altınordu hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1.Lig'de haftanın kapanış maçında Elazığspor ile Altınordu karşı karşıya gelecek. Peki TFF 1.Lig'de ilk haftanın son maçı olan Elazığspor-Altınordu maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Maç yayın bilgileri ve detaylar haberimizde...

Elazığspor-Altınordu hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1.Lig'de haftanın kapanış maçında Elazığspor sahasında Altınordu'yu konuk edecek. Geçtiğimiz sezonu 12 galibiyet, 11 beraberlik,11 mağlubiyet alarak sezonu 10. sırada tamamlayan Elazığspor, geçen sezon Play-Off'u son hafta kaçıran Altınordu ile karşılaşacak. Her iki ekip de sezona güzel bir başlangıç yaparak taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyor.


Elazığspor-Altınordu maçı ne zaman, hangi kanalda?


Bu akşam saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Abdullah Yılmaz yönetecek.Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Uyum sürecini çok çabuk atlattık

Pazartesi günü ilk lig maçlarına çıkacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Altıparmak, "Altınordu ligin en hazır takımlarından diyebiliriz. Onlar da bizim gibi, bırakma yok. Sistemlerinde, hocalarında değişiklik olmadığı için lige daha hazır girecekler. 5 kişinin dışında sıfırdan bir takım kurduk. Yeni bir takımız ama uyum sürecini çok çabuk atlattık. Geçen seneden kalan oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Ağabeyliklerini çok güzel gösterdiler. Yabancı oyunculara Elazığ kültürünü çok çabuk anlattılar. Pazartesi günü önemli bir maç oynayacağız. İnanılmaz seyirci desteğine ihtiyacımız var. İlkler her zaman zordur. Zoru başarmak ve taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Nasıl başlarsak öyle gider. İyi başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Elazığspor'un yaptığı transferler

Soner Şahin, Erman Bulucu, Emre Öztürk, Serkan Kurtuluş, Kadir Bekmezci, Elmar Bjarnason, Hakan Esa, Jeffrey Sarpong, Mertan Öztürk, Muhammed Akyıldız, Lucio Maranhão

Altınordu’da lisans telaşı

BİRİNCİ Lig’deki ilk maçında pazartesi günü deplasmanda Elazığspor’la karşılaşacak olan Altınordu, yeni transferleri Mirkan Aydın ve Murat Uçar’ın lisanslarını yetiştirmeye çalışıyor. Eskişehirspor’la sözleşmesini fesheden sağ kanat Murat’ın işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğu öğrenilirken Almanya 3’üncü Ligi ekibi Preussen Münster’den transfer edilen forvet Mirkan’ın lisansının yetişmeme tehlikesi bulunuyor. Altınordu, Mirkan’ı resmen renklerine bağlamak için Almanya Futbol Federasyonu’ndan evrak bekliyor.


Haberin Devamı
YORUM YAZ