MENÜ

Asamoah'ta son engel

Sol kanat oyuncusu Spinazzola’yı geçen sezon Atalanta’ya 2 yıllığına kiralayan Juventus, şimdi oyuncusunu geri almaya çalışıyor. İtalyan futbolcu Juve’ye geri dönerse, Siyah- Beyazlı kulüp de Asamoah’ın Galatasaray’a transferine onay verecek.

Asamoah'ta son engel

Galatasaray’ın sol bek transferini tamamlamasına çok az kaldı. Bir süredir Juventus’un Ganalı futbolcusu Kwadwo Asamoah’ın peşinde olan Sarı-Kırmızılılar, 28 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştı ve artık İtalyan kulübünün cevabını bekliyor. Juve doğrudan Cim Bom’a haber göndermese de, Galatasaray’a gitmek için izin isteyen Asamoah’a süreç hakkında bilgi verildi. Siyah- Beyazlılar şu sıralarda Atalanta’da kiralık oynayan futbolcusu Spinazzola’yı geri almaya çalışıyor. 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunu geçen sezon 2 yıllığına kiralayan Juve, teknik patron Allegri’nin isteği üzerine genç futbolcuyu geri getirmek için devreye girdi. Juventus Yönetimi, Asamoah ile yapılan görüşmede, Spinazzola’nın dönmesi halinde, Galatasaray’a transferine izin verileceğini iletti.

İtalyanlar’a göre iş tamam

Sarı-Kırmızılılar’ın sol bek için Juventus’tan Asamoah ve Napoli’den Strinic’le görüşmesini yorumlayan İtalyan gazeteciler de Ganalı yıldızı Cim Bom’a daha yakın görüyor. Galatasaray’ın Asamoah’la anlaştığı, tarafların 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalayacağı önü sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ