MENÜ

Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası devam ediyor

Yarışlarda 18 araç, 15 kapıdan oluşan gösteri etabında mücadele ediyor.

Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası devam ediyor

Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası’nın 2. ayak yarışları, gösteri etabıyla Düzce’de devam ediyor.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Derneği (DOSOD) ile Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ve Düzce’nin Konuralp bölgesindeki Prusias ad Hypium Antik Kenti’nde gerçekleştirilen yarışlarda 18 araç, 15 kapıdan oluşan gösteri etabını geçiyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda pilotlar, tarihi güzellikler arasında hazırlanan zorlu parkurlarda yarışıyor.

DOSOD Başkanı İsmail Aydın, yaptığı açıklamada, yarışların ilgiyle izlendiğini belirterek, "Sporcularımız, yarışmada elde ettikleri puanlar sonucunda kupalarını alacak. Güzel ve eğlenceli bir etap oluyor. Seyirciler tarihi dokuların arasında geçen yarıştan oldukça memnun." diye konuştu.

Aydın, "Sporcularımız, tarihi Kemerkasım köyündeki surların arasından, Konuralp’in doğal yapısını ortaya çıkaran bir etapta yarışıyor. Tarihi eserlerin sergilendiği 8,5 kilometrelik bir etap geçildi. Şu an gösteriş etabı geçiliyor. Seyirci yoğunluğu var, ilgi güzel. Düzce’de off-road sporu seviliyor." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ