MENÜ

Trabzonspor, Sosa ve Sissoko'nun peşinde

Orta sahayı yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Bordo- Mavililer, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Fırtına, hem Sosa hem de Sissoko ile bir görüşme gerçekleştirirken, önümüzdeki günlerde iki yıldızdan birinin Trabzon’a gelmesi bekleniyor

Trabzonspor, Sosa ve Sissoko'nun peşinde

Santrfor transferini Burak Yılmaz ile noktalayan, stoper bölgesi için de Serdar Taşçı’yı bekleyen Bordo-Mavililer, orta saha arayışlarına hız verdi.

Daha önce Zlatko Junuzovic ile uzun bir süre görüşen ancak Avusturyalı futbolcunun her gün artan talepleri nedeniyle transferden vazgeçen Fırtına, Moussa Sissoko ve Jose Sosa isimleri üzerinde yoğunlaştı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın talimatı ile Sissoko için İngiliz temsilcisi Tottenham ile pazarlık masasına oturan Trabzonspor, Lacivert- Beyazlılar ile kiralık konusunda anlaşmaya vardı. Fransız yıldız ile de vakit kaybetmeden görüşmelere başlayan Karadeniz ekibi, 27 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için yoğun mesai harcıyor.

Kiralanmaya sıcak bakıyorlar

Sosa konusunda ise Milan’la her konuda anlaşmaya varan Fırtına, Arjantinli futbolcu ile görüşmelerine devam ediyor. Tecrübeli oyuncuya senelik 2.5 milyon Euro teklif eden Trabzonspor, Sosa’dan gelecek yanıtı bekliyor. Her iki futbolcu da kiralama tekliflerine sıcak bakarken, Bordo- Mavililer’in ilerleyen günlerde iki yıldızdan birini kadrosuna katması bekleniyor.

Sosa kimdir?

Adı: Jose Sosa
Doğum tarihi: 19 Haziran 1985
Doğum yeri: Carcarana
Ülkesi: Arjantin
Kulübü: Milan
Pozisyon: Orta saha
Sözleşmesi: 30.06.2018
Boy: 1.79
Ayak: Sağ

Oynadığı takımlar: Estudiantes, Bayern Münih, Napoli, Metalist, Atletico Madrid, Beşiktaş, Milan

Milli takım: Arjantin (19 maç 1 gol)

Sissoko kimdir?

Adı: Moussa Sissoko
Doğum tarihi: 16 Ağustos 1989
Doğum yeri: Le Blanc-Mesnil
Ülkesi: Fransa
Kulübü: Tottenham
Pozisyon: Orta saha
Sözleşmesi: 30.06.2021
Boy: 1.87
Ayak: Sağ

Oynadığı takımlar: Toulouse, Newcastle United, Tottenham

Milli takım: Fransa (52 maç 2 gol)

Haberin Devamı
YORUM YAZ