MENÜ

Ndiaye Galatasaraylı oluyor

Igor Tudor, orta sahaya hücum yönü kuvvetli bir oyuncunun şart olduğu söylerken, Badou Ndiaye transferinde geri sayıma geçildi. Senegalli yıldızla her konuda anlaşan Galatasaray, Osmanlı’ya da 7.5 milyon Euro önerirken imza an meselesi.

Ndiaye Galatasaraylı oluyor

Manchester City’den Fernando’yu renklerine bağlamaya hazırlanan Galatasaray, onun yanına bir takviye daha yapacak.

Teknik direktör Igor Tudor, ofansif yönü güçlü, Selçuk İnan’ı kesebilecek kalitede takviye istemiş, ismi de vermişti: Badou Ndiaye. 2 sezondur Osmanlıspor forması giyen ve ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan Senegalli futbolcu, merkezde görev yapmasına rağmen skor katkısıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon çıktığı 26 lig maçında 6 gol atıp, 2 asist yapan Ndiaye, sürekli dikine oynadığı için rakip savunmaları bir hayli zorluyor. Fernando’yu tamamlayıcı özellikleri olan Ndiaye konusunda şu ana kadar yaşanan gelişmeler oldukça olumlu. Cim Bom, 26 yaşındaki futbolcuyla yıllık ücret dahil tüm detayları konuştu ve anlaşmaya vardı.

Başkan Özbek devrede

Osmanlıspor ile gerçekleşen pazarlıklarda ise Galatasaray Yönetimi kesenin ağzını açıp, fiyat artırdı. İlk etapta 5 milyon Euro ile kapıyı çalan Sarı-Kırmızılılar, bu rakamı tam 7.5 milyon Euro seviyesine çekti. West Ham United’ın da çok istediği Ndiaye konusunda başkanlar düzeyinde görüşmeler devam ederken, Galatasaray cephesi bir İngiliz kulübünden ziyade kendilerine kolaylık sağlanmasını istedi. Hafta içinde Ndiaye için resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

2 sezonda 77 maç

2015-2016 sezonunun başında 300 bin Euro karşılığında Norveç’in Bodo/Glimt kulübünden transfer edilen Ndiaye, 2yılda değerini katladı. Bu süreçte Mor-Sarılı formayı tam 77 maçta terleten Ndiaye, Başkent ekibinin en istikrarlı oyuncularından biri oldu. Çıktığı 77 maçta 18 kez gol sevinci yaşayan Ndiaye, 7 de asist yaptı.

Transfer traşı oldu!

Önceki gün İstanbul’a gelen Badou Ndiaye, İstanbul’da bir erkek kuaföründe traş oldu. Ndiaye’nin fotoğrafı, kendisini traş eden berber tarafından sosyal medyada paylaşılırken, “Galatasaray’a geliyor, transfer traşını bile oldu” şeklinde yorumlandı. Başarılı futbolcu dört gözle kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ