MENÜ

Konyaspor'dan sürpriz hamle! Moussa Sow...

Konyaspor'un, geçtiğimiz sezon F.Bahçe'de kiralık olarak forma giyen Moussa Sow'u kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.

Konyaspor'dan sürpriz hamle! Moussa Sow...

Süper Lig'de bu sezon iddialı kadro kurmak için kollarını sıvayan Atiker Konyaspor'un, geçtiğimiz sezon F.Bahçe'de kiralık olarak forma giyen Moussa Sow'u kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.

Süper Lig'de bu sezon iddialı kadro kurmak için kollarını sıvayan Atiker Konyaspor'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Golcü oyuncu Riad Bajic'in olası Udinese transferi karşısında forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Yeşil-Beyazlı yönetim radarına flaş bir ismi aldı. A Spor'da yer alan haberde; Konyaspor, gündemine en son Fenerbahçe'de forma terleten Senegalli golcü Moussa Sow'u aldı.


Transfer hakkında A Spor'da açıklamalarda bulunan Mustafa Göksu, "Konyaspor, Moussa Sow ile hafta içinde transfer görüşmesi yapacak. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 'Hafta içinde netleşecek' dedi. Riad Bajic'in Udinese ya da İstanbul'a olası transferi öncesinde Konyaspor alternatifini belirledi: Moussa Sow" ifadelerini kullandı.

Yaşanan gelişmelerin ardından; Riad Bajic'ib 5.25 milyon Euro karşılığında Udinese ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan; Yeşil-Beyazlıların Sow transferini; satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleştirmesi bekleniyor.

A Spor'un Sow- Konyaspor iddiasının ardından golcü oyuncundan gündemi sarsacak bir paylaşım geldi. Senegalli yıldız sosyal medya Twitter hesabından 'Fake fake fake' paylaşımında bulundu.

(Skorer)


Haberin Devamı
YORUM YAZ