MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi. 28 Temmuz Cuma Bursa at yarış tahminleri.

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

28 Temmuz Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

THE LAST LEGEND cazip tekim

1.AYAK: NURLUTAÇ sık koşuyor ama iyi koşuyor, ekibide hazır at formdayken kaymağını yemek istiyor, zaten son yıllarda arap atlarında sık koşanların sayısı oldukça fazlalaştı, günümüzün zorlaşan ekonomik koşulları, yemiydi, suyuydu, seyisinin sigortasıydı, talaşıydı vs herşey masraf, ne diyelim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Rakip gördüğüm ilk isim KISRAKBAŞI, Handikap 16’larda dolaşacak calibre’de bir at değil, özellikle bir önceki Kısa vadeli yarışında kıpırdamıştı, ilk kez çıkacağı bu pistte sessizliğini bozabilir. 2 aydır takibimde olan, 50 kilosunun dişi at olduğu için rahat koşmasına vesile olacak BUHARALI, son dört yarışının üçünü kazanırken bana söz bırakmayan yalnız en son 4 sene önce Bursada koşan ve burda hiç kazanamayan ama o zamanki atla şu zamanki at bir olmadığı için ilki gerçekleştirmeye çalışacak KIŞGÜLÜ, son dönemdeki yarışları tat vermese de bu gruba her zaman diş geçirebilecek potansiyelde bir at olan FAUSTINO, zaman zaman ters yarışlar yapan İLKSEN, diğer şanslı gördüğüm kızlardır.

2.AYAK: Tatminkar ilk yarışı sonrası koşu görmenin oturaklığıya daha etkili olabilecek KESKİNER’e pilot faktörünüde göz önüne alarak ilk şansı veriyorum. ŞERİFOĞLU ile ALSANCAKLI öncelikli rakip gördüğüm isimler, sebebi her iki atında ilk çim yarışı iyi sonraki kum yarışı kötü olup, yeniden çime dönüp şuan için bu piste daha aşina olmalarıdır. 6 koşusunuda kumda yaptığı için bir de çimde görme taraftarı olduğum TEKMUTLU, grubun yarış koşma açısından en tecrübeli ismi UÇANGÜZEL, 3 hafta önceki yarışında radarıma takılan ZENDİNÇERAH şans verdiğim diğer taylardır.

3.AYAK: Başkentdeki son yarışında devrini geç bulunca kazanabileceği koşuyu kaybeden, bu kez ters piste çıkacak olmasına rağmen Bursada koştuğu tek yarışını kazandığını hatırlatmak istediğim VELİCANKIZI ile yaklaşık 2.5 aylık aradan sonra koştuğu ilk yarışında startda 5 boy kalıp biraz da nefes yönünden sıkışan ikincisinde kalmayınca kazanıra giren, Bursada 3 kez koşup 2’sini kazanıp 1’inde ikinci olan, 1800’e ilk kez çıkan, ama burda kazanmış olduğu o iki yarışının birinin 1700’de uzak olduğunu belirtmek istediğim yani 1700’de kazanan 1800’de de kazanır diyebileceğim ABUŞ ikilisini ayırmıyorum.

4.AYAK: Geçen sene burda mükemmel yarışlar yapan ardına Ankara’da Grup yarışı kazanan, ardına rotayı İstanbul Arena’ya çeviren GRUP 2 Mehmet Akif Ersoy’da beşinci kalıp, GAZİ’de koşma şerefinde bulunan, sonra 4 ay verip kumda iç açıcı olmayan iki yarış koşup, 8.5 ay geriye alınıp hafif Kartepe kumunda elde ettiği üçüncülük bana göre kazanmış kadar kıymetli olan, bu kez hem çime hem tık nefes moduna dönen, bunların yanı sıra kendisine rakip gördüğüm atın 10.5 kilo almasından dolayı bu handikapı lehine çevireceği kanaatinde olduğum THE LAST LEGEND bankomdur.

5.AYAK: Sıralamam şablondadır.

6.AYAK: CUKKA arkası hepsi ikili oynayacağım önce onu söyleyim. Ama altılıya rakip hepsi verecek değilim. SHESHBESH, ANADOLUHİSARİ, YARİSSA öncelikli rakip önerilerimdir. İnsiyatif sizlerindir.

9,3,10,6,5,2 // 4,6,1,7,13,8 // 6,7 // 4 // 6,7,12,8,2,13,11 // 8,1,9,3

Haberin Devamı
YORUM YAZ