MENÜ

Dünya Gençler Kürek Şampiyonası'na doğru

Türkiye, Litvanya’da düzenlenecek organizasyona erkekler iki tek, tek çifte ve dört tek dümencili sınıflarında katılacak.

Dünya Gençler Kürek Şampiyonası'na doğru

Dünya Gençler Kürek Şampiyonası, Litvanya’nın ev sahipliğinde yapılacak.

Trakai kentinde 2-6 Ağustos’ta düzenlenecek organizasyona Türkiye, erkekler iki tek, tek çifte ve dört tek dümencili sınıflarında katılacak.

Türkiye’yi iki tekte İsmail Ali Bekiroğlu ile Aydın İnanç Şahin, tek çifte kategorisinde ise Naim Talha Güneş temsil edecek.

Genç erkekler dört tek dümencili ekibini ise Barış Can Aydemir, Emre Kubilay Oğuz, Barış Ertürk, Enes Gök ve Derviş Kemal Özdemir oluşturacak.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç erkekler iki tek ekibinden ümitli olduklarını belirterek, "Madalya beklentisindeyiz. Altın ya da gümüş olur diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kürekte iyi bir altyapının bulunduğuna işaret eden İşseven, "23 yaş altında dünya ikinciliği elde ettik. Yıldızlarımız ve gençlerimiz de çok iyi geliyorlar. Geleceğe ümitle bakıyoruz. Olimpiyatlara yönelik hazırlığı da başlatmış durumdayız. Yurt dışı kamplar ve yarışlarda olimpiyatlara yönelik kimlerle çalışacağımızın tespitini yapmaktayız." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ