MENÜ

Fenerbahçe'de alternatif Holger Badstuber

Sevilla Sportif Direktörü Arias, Kjaer transferinin bitme aşamasına geldiğini doğruladı. Kanarya’nın savunma için ilk alternatifi Holder Badstuber.

Fenerbahçe'de alternatif Holger Badstuber

Geride bıraktığımız sezonun devre arasından bu yana adı Avrupa’nın birçok kulübüyle anılan Fenerbahçe'nin savunmacısı Simon Kjaer hakkında ilk kez resmi bir açıklama yapıldı. Inter ve Milan’ın yanı sıra Fransa’dan bazı takımların listesine girdiği iddia edilen Danimarkalı’nın Sevilla’ya transferi gündemde.

İspanyol temsilcisinin sportif direktörü Oscar Arias, taraftarların ‘Savunma Bakanı’ lakabını taktığı oyuncu için “Kjaer için anlaşma zemini arıyoruz. Ancak bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü pazarlık aşamasındayız” diyerek ortaya atılan transfer dedikodularını doğruladı.

Quaresma'nın arkadaşı Fenerbahçe forması yaktı!

BEDELSİZ GELECEK

Yaşanan bu gelişmeler üzerine alternatif arayışlarına başlayan sarı-lacivertliler, sezonun başlamasına sayılı günler kala savunmada sıkıntı yaşamamak için düğmeye bastı. B.Münih altyapısından yetişen Badstuber’i gündemine alan Kanarya, Alman temsilcisiyle yollarını ayıran futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katabilir. Ancak bu transfer için F.Bahçeliler’in aklını en çok karıştıran konu oyuncunun yaşadığı sakatlıklar.

Kaynak: Şampiyon

Ben Arfa transferinde büyük bomba!

Haberin Devamı
YORUM YAZ