MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi. İşte 25 Temmuz Salı Ankara at yarış tahminleri.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

25 Temmuz Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Güvendiğim isimler; İPEKÇİHAN ve ALTUNSARAY

1.Ayak: 3 yaşlı Arap taylarının bu grubunda vasatı aşmaya çalışan taylar mücadele edecek. Bu koşuda önceliği 1 nolu ipekçihan’a vereceğim. Başarılı kum yarışları yapan bu tay çim pistte hiç işlemiyor. KG ile koştuğu yarışı da vasat olan tay K ile bu grupta kilosu sorun olmaz ise kazanmaya yakındır. İpekçihan’a rakip olarak Baranhat, Kırçelebi, Artuklu ve Yalazbeyi düşünüyorum.

2.Ayak: 3 yaşlı dişi taylar bu kez mesafeli bir koşuda mücadele edecek. Bundan önceki koşuları dikkate alındığında 2 nolu Panigale ve 1 nolu Desting Storm grupta öne çıkan taylar olur. Bu iki atın yeterli gelmesini bekliyorum.

3.Ayak: 4 yaş Arapların hand-15 koşusunda istikrarlı koşan Baba Metin ve geçen koşuda banko yazdığım Babaemir bir kez daha karşılaşıyor. Baba Metin tek olarak risk alınabilir olsa da Baba Emir bu kez sert rakip olacaktı. Bu iki atın yanında Mahrem, Özyel, Küçük Cemre ve Berkuk gibi isimlerden biri kazanırsa program cazip hale gelir.

4.Ayak: 2100 metredeki bu Kv6 koşuda Altunsaray favorimdir. Günün önemli favorilerinden biri olarak start alacak bu atın Ankara pistinde 2100 metrede kazandığı şartlı-5 koşu iyi bir referanstır. Bunun yanında G1’i koştuktan sonra Kocaeli pistinde koşan ve 1400 metrede kazanan Altunsaray yine kazanmaya yakındır. Berkalp ve Burgaç hata kollayacaktır.

5.Ayak: 2000 metrelik şartlı yarışta Sezar favorimdir. 2100’de Ulakçı kazanırken Sezar ikinci olmuştu ki yarım boy ile kaybetmişti. 2200 metrede Sezar’ın ikinci kaldığı diğer bir koşuda İmparator kazanmıştı. Son olarak Bursa’da koşan Sezar sevdiği pistte kazanmaya yakındır. Tunahanbey, Atiktay, Typhoon rakip gördüğüm atlar. Daha sonra Diranşan ve Bozdağ Efesi yazıp kapatarak rahat bir yarış izleyebiliriz.

6.Ayak: 2 yaşlı tayların bu Maiden koşusu çim pistte 1200 metrede olup kkısa mesafe yatkınlığı olan Akon favorimdir. Pressing’in kısa mesafeye yatkın tayı Akon’a rakip ise tacrübesi ile Oprah olur. Daha sonra El Primero ilk yarışında ciddi bir performans ortaya çıkabilir. Little king ve Hafo sürpriz.

1 // 2,1 // 3,2,4,1,7,6 // 3 // 4,5,1,6,3,2 // 1,7,3,4,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ