MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O haftanın programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

24 Temmuz Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O haftanın programını değerlendirdi.

Gökkurt Form Olarak Yeterli Seviyede..

1.Ayak: Son yarışında KGKDB ile koşan ve 1800 metrelik Maiden koşuda üçüncü olan Here In Blue bu yarışta sert rakipleri olmasa kazanabilir. Koşu temposunu belirleyecek olan El Gambo ise son yarışında bu şehirde istediğini alamamıştı. Uygun grupta çıktığı gibi bitirmeye yakındır. Başta Here In Blue olmak üzere Mister Ripley, Prenses Nehir ve Latına Girl rakip olarak yazılabilir.

2.Ayak: Birkaç koşudur önerilerimde yer alan Archman bu kez birinci sırada tercihim olacak. 1200 metrede Hill Head – Headway ardında üçüncü kaldığı koşusu sonrasında aynı mesafede Antonov’un kazandığı gün hill Head – Quick Rate arkası dördüncü kalan bu atın son yarışı tatminkar olup bu kez birinciliğin en güçlü adayıdır. Hill Head, Comfort Zone, Antonov ve Onurefe diğer şans verdiğim atlardır.

3.Ayak: İkili tayların keyifle izlenecek bu yarışında birkaç taydan beklentim var. Öncelikle ekürisi Burakşah’a fotoya yakın geçilen Fibonacci var. Temposunu iyi ayarlar ise bu kez koşuyu bitirebilir. Burakşah’ın ikinci olduğu gün Twinkle üçüncü kalmıştı. Az farkla geçildiği rakibi sonra kazanmış olduğundan Twinkle ikinci yarışında öne çıkanlardan biri olur. High Speed Train orijin itibariyle kuma yatkın taylar veren bir babanın oğlu ancak kısrak babaları çimde şampiyonlar üretmiş olan Danzig / Generous kanı taşıyor. Manticore’un öz kardeşi olan Properties ve Broxa ile bu yarış rahat izlenir.

4.Ayak: Oldukça ilgi çeken bir yarış Domaniç Koşusu olacak. Bu grupta Manidar – Cömert Çocuk ekürisi pistteki başarıları nedeniyle öne çıkacak taylardır. Ancak İstanbuldaki son yarışı parlak olan Altepe, geçilmemiş olan Romeo ve çimde olmaz kumda daha iyi dediğimiz Selkut bir araya geldi. Kim daha güçlü zorlu bir yarış sonunda belli olacak. Nehirin oğlu bomba atımdır.

5.Ayak: Cazip yarışların olduğu bu günde banko yazmanın riskli olduğu yarışlardan biri bu koşudur. Performansında öne çıkabilecek bu atlardan 2 nolu Gökkurt’u tek yazarak riski alacağım. Embirhan ardında ikinci kaldığı koşusu, son 1400 metre yarışında da Baydarşah, Burkal, Seldanınoğlu, Büyükdüşün arkasında 5’inciliği bu rakipler için bence yeterlidir.

6.Ayak: yavaş yavaş toparlanan ve KDB ile koştuğu ilk yarışında ciddi bir sürpriz yaparak kazanan Arapaho sonraki yarışlarındaysa gücü ölçüsünde tabelada yer aldı. İkinci kaldığı son yarışında Casanova’ya kaybeden bu tay favorimdir. Son G1 yarışını ölçü almayacağımız Eren Efendi ise 2100’de kazandığı koşunun referansı ile ikinci şanslı atımdır.

1,11,7,8,2 // 5,4,1,6,8 // 4,8,5,7,3 // 5,1,8,9,7 // 2 / 4,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ